Det är viktigt att ha en vänlig ton till kosmos för att få det man vill ha.

Egentligen är det ganska enkelt. Om jag ber dig om en tjänst med en vänlig ton så skulle du säkert hjälpa mig med glädje. Om jag däremot ber dig om något med en spydig ton så är sannolikheten större att du inte känner för att hjälpa mig. Nästa gång jag frågar dig så har du kanske redan kommit på en anledning till varför du inte kan hjälpa mig.

Universum fungerar ungefär på samma sätt. Om du har en vänlig ton till den så väcker du lusten för den att uppfylla dina önskningar. Om du istället nervärderar dig själv och har en taskig ton till dig själv så är sannolikheten inte så stor att du får det du vill ha. Kosmos {jag älskar det ordet, den energin} vill vara din vän, inte din tjänare. Tillsammans ska ni skapa din verklighet. Tillsammans. Universum vill inte leda dig framåt. Du är motorn som tar er mot höga höjder.

Hur vill du tänka tillbaka på ditt liv när du är gammal?

Vad vill du ha upplevt? Åstadkommit?

Vilka avtryck vill du ha gjort?

Jag kommer att från och med nu bli lite “tjatig” och prata mycket om min FB-kurs som startar 27 februari. Jag känner själv att jag behöver en dos av den och det är ett bra tecken för mig!

Väck ditt unika“Väck ditt unika uttryck till liv” är en kurs som handlar om att lära känna sig själv, bli medveten om sina tankar och att utforska sina drömmar och passion för livet. Den började som en enkel mejl-kurs och utvecklades till en FB-kurs och nu väljer jag en ny twist! Jag tycker om att använda mig av kunskap jag redan har och lägga till ett nytt lager.

Denna gången kommer jag att ha ett grupp-samtal på Skype, Zoom eller google-meet efter varje tema en gång i veckan. Jag vill göra detta för att komma närmre deltagarna, höra deras reflektioner och insikter. De lär av mig och jag lär av dem. Jag ser fram emot ett underbart utbyte av erfarenheter.

Det jag har kommit fram till under meditation är att kursen kommer att kosta 999 kronor. Talet 9 är så otroligt betydelsefullt för mig just nu. Säkert finns det vänner som kommer att säga åt mig att det är alldeles för billigt men jag bryr mig inte. Detta känns rätt och då är det rätt.

När den startar? Den 27 februari {2+7=9} vid fullmåne som följer den som vi får uppleva imorgon. Brukar du känna av månens faser? Det gör jag. 🙂

Vill du hänga med på detta äventyr? Kommentera i bloggen eller skriv till mig på levandefrukost@gmail.com. Jag kommer givetvis att prata mera om detta! Du kan läsa mer om kursen här.

Vill du hänga med i min Facebook-grupp? Skapa ditt kreativa drömliv. Ibland känner jag mig tjatig men hur ska du annars hitta till min härliga grupp som jag fyller med reflekterande frågor, lekar och lite annat smått och gott?Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *