Behöver du en kärleksfull spark där bak för att komma igång med ditt kreativa uttryck?

Alltså, jag tror att vi alla behöver det då och då. Det finns dagar när självförtroendet är på topp. Man är i ett kreativt flow. Allt bara skapas utan att man behöver tänka. Magiskt. Underbart. I love it!

Sen finns det dagar när man känner sig liten och obetydlig. Man tror att det man gör inte skapar mervärde för någon annan. Suck. Varför ska jag ens försöka liksom?

Vi behöver alla pepp och stöttning i vår kreativa resa. Alla. Oavsett hur långt man kommit. Även den du ser upp till som verkar ha allt, har dagar av totalt “jagvillbaradratäcketöverhuvudet”. Det är inget konstigt med det.

Det kallas återhämtning av kraften. Vila. Andas. Känna känslorna. Jag har upptäckt att när jag är i ett kreativt kaos så mår jag bra av att göra något helt annat än det jag har planerat. Som denna helgen. Istället för att planera hur jag skulle nå ut med min webb-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv” så la jag min tid åt att stryka gardiner, laga mat och läsa. Jag kan säga att vi gjorde en grymt god sås som påminde om bearnaisesås i helgen med en bas av morötter. Den kommer jag att dela imorgon. Vegansk dessutom och hela familjen gillade den!

Skulle du vilja ha min kärleksfulla spark där bak?

Då ska du höra av dig så fort det bara går! Vi behöver fler människor som lever med sin kreativitet och skapar en färgsprakande värld. Behöver du nån som ställer de där frågorna du behöver för att känna mer tilltro till dig själv? Hör av dig.

Vad det kostar? Läs mer här……

Jag är certifierad coach {så att du vet :)}

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *