Betydelsen av 222 för mig och kråkan kom med sitt budskap.

När jag satte mig i bilen idag för att köra till jobbet så la jag märke till 222 på instrumentpanelen. 222 kilometer tills jag behöver tanka igen. Hämta ny energi. När jag kört en bit flög 2 kråkor tätt förbi vindrutan. Vad betyder då detta för mig?

Det är tid för en ny kraft att väckas inom mig. Expansion i samklang med universum. Våga växa. Detta är ett tecken på att göra allt som jag drömt om. Tiden är äntligen kommen. Mina tankar skapar min verklighet. Bli ännu mer medveten om vad jag kan skapa när jag visualiserar ännu mera.

Ju större min dröm är desto mer kraft behöver jag lägga på att fokusera på det. Skriva om det, prata om det, måla upp den bild av hur det ser ut. Inte hur det kommer att kännas utan hur det redan känns. Göra drömmen verklig här och nu. Känna den i hela kroppen.

Ta action varje dag för att manifestera drömmen. Specificera vad drömmen innehåller. Något händer som puttar mig närmre och närmre när jag gör något aktivt med min kropp för att ta mig dit.

Det är också en tid att lära känna mig själv och vilka behov jag har, vilka behov jag har som blir tillgodosedda och de som inte blir det. När jag älskar och accepterar mig själv kan jag stå stadigare att ta de steg jag vill. Jag förlåter mig för de fel och misstag jag har gjort. Jag har lärt mig massor av dem. Jag väljer nu att gå framåt och slutar att älta sånt som jag inte kan förändra.

Jag fokuserar min energi på de talanger och förmågor som jag är spjutvass på. På det sättet skapar jag en bättre värld. Jag värdesätter gåvorna jag fått när jag föddes och jag ger de nu ännu mera kraft att expandera. Nya förmågor kommer fram från skuggorna och visar sig. Förmågor som jag inte vågat tro och lita på att jag har.

Jag vet mitt värde.
Jag vet att jag är betydelsefull.
Jag känner min kraft.

Du lär dig hela tiden nya saker och på så sätt öppnas det alltid upp nya möjligheter för dig. Min gåva till dig är att lära dig något nyttEn kråka lär sig alltid saker – just det är dess styrka. Genom att hämta lärdom ur allt avgår den alltid som segrare.” ~Solöga

Vill du hänga med i min Facebook-grupp? Skapa ditt kreativa drömliv. Ibland känner jag mig tjatig men hur ska du annars hitta till min härliga grupp som jag fyller med reflekterande frågor, lekar och lite annat smått och gott?

Den 27 februari börjar min Facebook-kurs “VÄCK DITT UNIKA UTTRYCK TILL LIV”. Det är en kurs som handlar om att lära känna sig själv, bli medveten om sina tankar och att utforska sina drömmar och passion för livet. Den började som en enkel mejl-kurs och utvecklades till en FB-kurs och nu väljer jag en ny twist! Jag tycker om att använda mig av kunskap jag redan har och lägga till ett nytt lager.

Denna gången kommer jag att ha ett grupp-samtal på Skype, Zoom eller google-meet efter varje tema en gång i veckan. Jag vill göra detta för att komma närmre deltagarna, höra deras reflektioner och insikter. De lär av mig och jag lär av dem. Jag ser fram emot ett underbart utbyte av erfarenheter.

Det jag har kommit fram till under meditation är att kursen kommer att kosta 999 kronor. Talet 9 är också otroligt betydelsefullt för mig just nu. Säkert finns det vänner som kommer att säga åt mig att det är alldeles för billigt men jag bryr mig inte. Detta känns rätt och då är det rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *