Dagens budskap 210207.

Vilken helg! Jag och min man var ensamma hemma för första gången på mycket länge! Jag älskar mina barn över allt annat men att för en kväll slippa tanken på vad vi skulle äta och stå där och laga mat var ljuvlig…. Jag vet att jag kommer att sakna det när de har flyttat. Men jösses vad härligt!!

När jag var helt ensam i huset igår {mannen körde till gymmet} så slutförde jag en tavla som en härlig kvinna beställde redan i höstas. Hög musik, dansade runt lite och målade lite. Fantastiskt! Mer av detta!

Akryl på canvas 70x150cm

DAGENS BUDSKAP 210207

Var den kärlek som du söker. Var det som du behöver och längtar efter i någon annan.

Skapa förändringar inom dig som du vill att andra ska göra.

Se ditt inre på riktigt. Sluta låtsas vara någon som du inte är.

Våga öppna alla dörrar i ditt inre. Känns någon extra läskig så öppna den lite på glänt och kika in. Det räcker så länge. Varje steg är viktigt och när du är redo kan du kliva in. Möta dig själv. Ditt ljus och ditt mörker.

Ge av dig själv till andra utan att begära något tillbaka.

Ge av dig själv för att det ger dig glädje. Det räcker.

Det är i givandet som du får tillbaka.

Vill du hänga med i min Facebook-grupp? Skapa ditt kreativa drömliv. Ibland känner jag mig tjatig men hur ska du annars hitta till min härliga grupp som jag fyller med reflekterande frågor, lekar och lite annat smått och gott?

4 thoughts on “Dagens budskap 210207.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *