Dröm dig en ny verklighet. Släpp fasaden.

Lever du din dröm eller i alla fall en liten del av den? Om du fick drömma fritt vad skulle du då göra? Jobba med människor, starta eget företag, börja spela piano, göra blomsterarrangemang, plugga ett nytt språk, börja måla, återuppta din träning?

Vad är det som håller dig tillbaka från att göra det? Steget kan kännas enormt och ouppnåeligt men börja med att fundera över vad det är du vill göra och varför du vill göra det. Du behöver alltid ha din själ med i beslutet innan drivkraften sätter igång. Vill du detta för din egen skull eller för att andra förväntar sig detta av dig? Vill du detta för att du vill eller för att upprätthålla en fin fasad? Är fasaden viktigast för dig så kommer du aldrig att leva ett glädjefullt liv. Du kommer hela tiden att tänka på att säga och göra de rätta sakerna och du glömmer bort dig själv.

Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Du själv. Alltid du själv. Vad alla andra tycker och tänker spelar ingen roll.

I drömmen målar du upp vad du vill och inte vill göra. I drömmarna finns inga begränsningar. Du kan göra precis som du själv vill. Börja med att drömma men kom ihåg att inte stanna här för länge…. Ta aktiva val för att göra dina drömmar möjliga. Ta den där kursen i spanska, ring medborgarskolan och hör om det finns någon kurs i rawfood om inte annat så kanske de skapar den när de vet att behovet finns.

Viktigast av allt, stå inte still om du vill förändra något i ditt liv. Allt börjar med ett första steg och kom ihåg att alla steg räknas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *