Dagens budskap 220213

Änglatalet 123 är med mig igen. Jag känner att något nytt är på väg att manifesteras. Vad det är vet jag ännu inte. Kanske det poppar upp under dagen. I natt drömde jag att jag stod på en stor scen och skulle sjunga. Kanske är det tid att ta mig an den stora scenen som jag länge drömt om…

I skrivande stund tittar jag åt höger på mitt skrivbord där min anteckningsbok ligger och där har jag gjort en anteckning för någon vecka sen “123 blogginlägg”. Tanken var då att samla 123 inlägg som jag själv behöver läsa då och då för att påminnas om saker som är lätt att glömma bort. Till exempel: “Dröm dig en ny verklighet. Släpp fasaden.” eller “Att tappa bort sig själv för att passa in gör alla till förlorare.” Det ska bli spännande att se vad som är på väg…. Igår såg jag dessutom ett hjärta i min potatisgratäng. 🙂 Lägger du märke till tecken om att du är på rätt väg? Kommentera gärna i bloggen och inspirera mig!


DAGENS BUDSKAP

Ge näring till ditt inre. Sätt dig i rörelse.

Om du länge funderat på att börja träna, då är tiden nu. Inte sen. Nu. Har du tänkt ta en kurs i drejning, anmäl dig till en sån. Läs, ta dig tid att sitta ner i stillhet om det är det du behöver för att blomstra inombords.

Har du länge sprungit framåt i livet utan att stanna upp för att ta reda på vem du är. Stanna. Ta reda på vad du behöver för att må bra. Du vill känna glädje till livet. Känna lycka när du öppnar dina ögon på morgonen.

Höj din kreativitet. Tänk nya tankar. Bryt de negativa vanorna och gör plats för mer inre näring. Känn dig kärleksfull mot dig själv. Du är värd allt som du önskar till andra. 

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. <3

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

3 thoughts on “Dagens budskap 220213

  1. Nu i utmattning å flera veckors förkylning då känns det verkligen som om jag vill hitta lite träning å starta på nytt, hitta energi…
    Tyvärr gör sig energilösheten alltförmycket påmind

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *