Dagens budskap 210221

När jag vaknade upp idag så kom ordet “förändring” upp i mitt huvud och ville inte släppa taget om mig. Jag valde ut vilka stenar som kändes rätt idag och satte mig för att meditera. Det blev en del avbrott och jag fick hitta tillbaka till lugnet. Ibland är det svårt att få en stund i tysthet med två hindar som vill ha min upp märksamhet 🙂 men söta är dem!

DAGENS BUDSKAP 210221

Det du uppmärksammar skapar din verklighet. Andlighet är på väg. Var öppen för att den är på väg. Slut den inom dig och ta hand om den. Förmodligen har du en bild över hur den ska se ut. Släpp den för det är inte alls så den vill uttrycka sig.

Lita på den även om den inte är så som du har föreställt dig. Den kommer att ge dig en otrolig kraft att förändra det du behöver för att ta dig till nästa frekvens. Du är redo. Världen är redo. Släpp taget om tvivlet. Du behöver jobba med att släppa taget om tvivlet. Sök efter sätt att bearbeta det. Böcker, kurser, övningar eller vad det än må vara.

Du är färdig med att tvivla på dig själv. Klar med det. Möt denna våren med förändring och skapa den verklighet du egentligen vill ha. Inte den som du förväntas vilja ha. Sök inom dig och möt ditt ljus och ditt mörker med öppen hand. Den ena är inte god eller ond. De kommer med budskap som du behöver.

Känn tacksamhet över alla lärdomar du har fått ta del av. Det förändrar känslan av att vara ett offer till att vara en person som har kraft. Förlåt dig själv. Känn inte längre skam över ditt förflutna. Börja upplev med ett öppet sinne. Lyssna på källan inom dig och tysta alla tankar som försöker distrahera dig. Lyssna på källan.

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

4 thoughts on “Dagens budskap 210221

  1. Ja, jag påmindes om att lyssna till Källan inom mej! Har precis pratat med min dotter om hur viktigt det är, din påminnelse kom som ett svar på våra energier. Tack!
    ( Jag använder också min intuition)

  2. Jag fick som affirmation för 10 dagar sedan ” Jag älskar att lära mig nytt, jag släpper gamla tankar som inte längre gynnar mig” och tanken med det var inte att hoppa på allt utan mest inse att man kan. Så jag känner tacksamhet av vad jag lär mig ❤️

  3. Absolut är jag redo, har aldrig varit så redo! Att tvivla på mig själv tillhör det förgångna o den verklighet jag vill ha är nog inte den jag förväntas vilja ha. Källan – min själ vet precis vad den- jag vill ha.
    Tack för ett budskap som berörde mitt innersta. 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *