Känner du dig blockerad och vill leka fram din intuition tillsammans med mig?

Idag bestämde jag mig äntligen för att slutföra de sista detaljerna i min FB-kurs “Återfå kontakt med din intuition” och jag känner en lust att återuppta den. Det finns så mycket mer jag vill lägga till i denna kursen. Jag samskapade den medan den hände och det är så jag alltid gör när jag skapar något nytt.

Jag tror att det är många som behöver återfå kontakt med sin intuition. Det finns så många vinster med det. När vi är i kontakt med vår inre röst, vårt högre jag, Gud {kalla det vad du vill} så har vi möjlighet att ta del av den levande kraft som vill det bästa för oss. Att lära sig att lyssna till den rösten kan få stor betydelse. Verkligen.

11 fördelar med att återfå kontakt med sin intuition

Att ha kontakt med sin intuition gör tillvaron mjuk och följsam. Jag tror att du längtar efter att få en tydligare riktning på ditt liv. Kanske du vill sluta leta utanför dig själv och kunna lita på att alla svaren du letar efter finns i dig. Låt mig säga att det är så. Allt du söker efter finns redan i dig. Läs den meningen igen.

ALLT DU SÖKER EFTER FINNS REDAN I DIG 

Med min kurs “Återfå kontakt med din intuition” vill jag på ett lekfullt sätt göra den till en naturlig del av din vardag. Jag kommer att slå hål på myter som  du säkert har och anledningar till att man är rädd för att väcka den till liv. Du kommer att få lära dig kraften av direkt skrift. Den är magisk! Än så länge innehåller den 24 övningar, 16 affirmationer tror jag, reflekterande frågor {såklart}, videos och några meditationer… Mitt största bekymmer just nu är att begränsa mig. Det finns så mycket mer jag vill dela med mig av…. Jag har tillit till att det blir som det ska.

Kommentera i bloggen om detta är intressant och lockande…

3 thoughts on “Känner du dig blockerad och vill leka fram din intuition tillsammans med mig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *