11 fördelar med att återfå kontakt med sin intuition.

Middagen är avklarad för denna dagen och jag sitter och skapar bra och meningsfullt innehåll till min nya idé som jag ska sjösätta på torsdag. Idén kom till mig för tretton dagar sen. Upplägget är långt ifrån klart men redan har 19 härliga kvinnor hoppat på och har tillit till att detta kommer att ge dem insikter och att de återfår kontakt med sin intuition. Jag känner i hela kroppen att detta är början på något mycket större. Jag vet inte vad det är men det skapar en härlig känsla i kroppen. Jag lutar mig tillbaka och litar på att det blir som det ska.

11 fördelar med att återfå kontakt med sin intuition

1. Du saktar ner och tar det lugnare, blir medveten om vilka processer som dina upplevelser innebär för dig.

2. Du får en positiv grundsinnesstämning som höjer din livskvalitet.

3. Dina naturliga gåvor uppenbarar sig på ett enkelt sätt.

4. Du blir mer medveten och alert på detaljer och nyanser.

5. Du slösar inte bort din tid eller dina tankar på onödiga saker.

6. Du känner att ditt liv har ett större syfte för världen.

7. Du har en större förståelse för din andliga väg.

8. Din kreativitet och fantasi sprudlar.

9. Du upplever ständiga synkroniciteter och till och med mirakler.

10. Du förverkligar dina drömmar snabbare än tidigare.

11. Du får bättre självförtroende och en kraftfull själslig styrka.

Känner du igen dig i detta eller längtar du efter att känna så?

Häng med på min nya kurs “Återfå kontakt med din intuition” som börjar nu på torsdag. 12 veckor av övningar, meditationer, videos och annat lekfullt upptåg från mig. Låt det lilla barnet komma ut och leka. Göra sin röst hörd. Ta mer plats.

Jag längtar för det ska bli så kul!! Swisha din donation på 369 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som du hittar här. Vi kör igång den 7 maj. Vill du veta varför just det datumet? Det kan du läsa om här.

Kram Christine

3 thoughts on “11 fördelar med att återfå kontakt med sin intuition.

  1. Jag tror på att det kommer gå superbra. Man får pröva sina vingar lite varstans och se vart det bär av. Man är precis där man ska vara, vare sig det går bra eller inte. Går det inte bra har man fått en ny lärdom som man behöver ❤
    Tror kursen kommer bli en succé ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *