Låt obehaget bli din vän när du vet vilket budskap det bär på.

För att få det du vill ha behöver du först ta reda på vad det är som håller dig tillbaka. Vad är det som hindrar dig från att agera? Fundera över något som du dragit dig länge med att göra. Ända till sista minuten….. Låt säga att det är att betala räkningarna.

Har jag rätt när jag säger att du skjutit upp det för att du upplever sånt obehag när de ska betalas? Det som dessutom händer är att förhalandet i sig leder till att våra sinnen associerar det med obehag. Det leder i sin tur till att förhalandet ger mer obehag än själva handlingen. Hängde du med? Det är inte längre lika obehagligt att betala räkningarna utan det är förhalandet som är obehagligt.

Vad kan du förändra i ditt liv med denna informationen?

Nästa gång kan du ställa dig frågan “Om jag inte agerar nu, hur kommer det att påverka mig?”

Ha en härlig kväll! Kom ihåg att även om det är läskigt, agera.


2 thoughts on “Låt obehaget bli din vän när du vet vilket budskap det bär på.

  1. Klokt sagt det ska jag lägga på minnet och allt annat jag har läst här på din sida.Och speciellt den här spalten om ändra sitt tanke sätt från bara negativa tankar från morgon när man vaknar till kväll när man går lägger sig .Så tack tack för den hjälpen.
    Mvh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *