Därför upprepar en hel del supersmarta kvinnor dåliga relationer…

Supersmarta kvinnor finns överallt! De är entreprenörer, sjuksköterskor, administratörer, mammor, chefer, bloggare, lärare, säljare. Ja, de finns överallt. De har stenkoll på sitt liv och riktningen förutom när det gäller sina relationer. {Det kan också vara tvärtom men det skriver jag om en annan gång}

De känner sig så otroligt frustrerade över att de inte kan knäcka den nöten! Hur svårt kan det vara liksom? Allt annat i livet flyter ju på så enkelt.

Jag lyssnade på ett fantastiskt webinar där detta diskuterades. Det finns tre kraftfulla frågor att ställa dig för att komma på ditt “varför”.

1. Vem påminner denna personen mig om?

2. När/Var har jag känt så här tidigare?

3. Varför känns denna dynamiken bekant för mig?

De frågorna kan få dig att förstå varför du fortfarande drar in denna sortens människa i ditt liv. Vad är det i dig som behöver lyftas upp och läkas? Det kan vara så att det ligger så långt inom dig att du inte är medveten. Det är så vi skyddar oss tills vi är starka nog att hantera det. Inom Lifespidersystem finns det fyra steg i kunskapstrappan.

Omedvetet okunnig – Här vet du inte ens om vad det handlar om. I detta stadiet är du inte medveten om vad du inte vet.

Medvetet okunnig – Här börjar du få upp ögonen på all ny kunskap och information. Du börjar få aha-upplevelser och nya samband uppenbarar sig.

Medvetet kunnig – Här har du skaffat dig kunskap och mer information kommer till dig på olika sätt.

Omedvetet kunnig – Här har all din kunskap blivit självklar för dig. Du tänker inte ens på att du har den. Dags att bli medveten om nya saker! 

Om du fortfarande inte får det du vill ha och längtar efter så beror det på en undermedveten upprepning du har inom dig någonstans. Du är omedvetet okunnig och behöver först och främst öppna upp dina tankar och ta emot ny information. De kan komma till dig på olika sätt. Tankar kan börja poppa upp i ditt huvud, bilder, böcker, känslor, texter, låtar, möten med andra människor du inte träffat på länge. Var öppen för allt som kommer till dig.

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det skulle göra mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris?

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *