Låt dina drömmar vara stora och onåbara.

 Tillåt dig att fantisera. Tillit är motsatsen till motstånd. Släpp taget. Så länge du är rädd håller du dig tillbaka. Ibland är det just det som du känner störst motstånd mot, som bär på den största gåvan du behöver. {läs den meningen igen} Suuuperviktigt!!

Ta den till dig. Låt den växa. Var inte rädd för det som väntar. Välkomna det. Känn tillit. Allt är som det ska. Även om livet känns kaotiskt så är det som det ska. Det du behöver lära dig och kan hantera kommer. Ha tillit till att du har kraft att hantera det.

_____________________________

Kliv in i dig själv för en stund. Ta några djupa andetag. Känn hur kroppen känns. Vad känns betydelsefullt just nu? Kan du uppskatta saker som kommer din väg? Kan du förstå gåvorna som de ger dig även om det känns mörkt och negativt? Kan du känna tacksamhet för lärdomarna som kommer till dig i en ständig ström?

Fira varje framsteg.

KRAM Christine

Jag vill släppa på kraven och skapa mer kärlek till oss själva.

Hur gör jag det? Jo, jag skapade “23 dagar av tacksamhet med en twist” och den drar igång igen den 12 april när nästa nymåne infaller. Den handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt.

Vad är jag tacksam för att jag är idag?

Vad är jag tacksam att jag upplevt idag?

Vad är jag tacksam att jag gjort idag?

Varje morgon sätter jag intentionen för dagen och det kan handla om allt från att ta emot komplimanger till att hantera situationen när man blir bortvald. Det kommer att bli så magiskt!

Häng på! Swisha din donation på 123 kr till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som jag godkänner på studs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *