Dagens budskap 210401

Jag vaknade 4:22 av att vår lille Cliff ville ut {han är 7 månader nu}. Liiite tidigt för min smak men när jag kom ut så hörde jag fåglarna och kände en känsla av lugn. Sen pep vi in till sängen och somnade om.

DAGENS BUDSKAP

Något nytt är på väg att skapas. Det du länge har haft i tankarna är på väg att manifesteras. Fortsätt med att göra det du redan gör och lägg i en växel till. Släpp taget om bromsen och öka farten. Du klarar det. Du är redo.

Världen är en vackrare plats när alla uttrycker sig i all sin prakt. Städa ut. Gör plats för det som väntar dig. Detta är en ypperlig tid att rensa ut gammalt som inte längre är du. Det kan handla om allt från dina garderober till förminskande tankar om dig själv. Du vet vad jag menar.

Sätt dig ner en stund. Blunda, vänd blicken inåt och reflektera. Vad är du redo att manifestera? Vilken dröm är du redo att förverkliga? På vilket sätt gör den världen en bättre plats att leva på? Gör en lista på allt det du vill åstadkomma. Det är dags att bli kreativ!

Kram Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. <3

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Längtar du efter mer kärlek till dig själv? Då ska du hänga med i vårens omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Den handlar om att känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt. Jag delar små korta videos varje dag. Den är underbar och förändrar mycket på bara denna korta tid. Vill du veta mer? Kommentera i bloggen och jag berättar mera. Jag längtar!!!

4 thoughts on “Dagens budskap 210401

  1. Spännande. Jag har påbörjat studier, så jag får lägga in lite extra arbete i dag ? eller så får jag tänka till om hur jag skriver mitt blogginlägg där jag ska berätta om mina nya studieplaner. Tack för budskapet ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *