Den där rädslan av att bli bortvald….

Under nästan hela mitt liv {jag förändrade det för nåt år sen} så var jag rädd för att bli bortvald. Jag gjorde allt för att bli omtyckt av alla. Verkligen alla. Det ledde till att jag tappade kontakt med mig själv. Jag hade ingen aning om vad JAG tyckte och tänkte om saker och ting. Jag hade ingen aning om vem jag var och vart jag var på väg… Känner du igen dig?

Vi är alla rädda för att bli bortvalda för vi vill inte vara ensamma. Det är inget konstigt med det. Men det är också viktigt att omge sig med de människorna som ger en den energin man vill ha. Det är inte särskilt upplyftande att umgås med de som tar all ens energi och drar ner en i negativa tankar. Då är det bättre att lämna för att ge plats för ny och positiv energi.

Men jag vill ju inte bli ensam! Jag fattar, men för att dra till sig ny energi så behöver man också göra plats för den. Det betyder inte att man inte är älskad men känslan av att bli bortvald när man inte känner sig älskvärd heller är sju resor värre. I know!! Jag har själv varit där så jag vet hur duktig man kan vara på att fylla huvudet med felaktiga tankar om sig själv.

Jag berättar om när jag själv blev bortvald en gång och två olika sätt att hantera det i “23 dagar av tacksamhet” som börjar den 12 april. Den är för dig som behöver ändra dina tankar och se på dig själv med nya och positiva ögon. Jag kommer även att prata om att hantera misstag, att ta emot uppskattning och mycket mer! Swisha 123 kronor till 0704-968914 och gå med i gruppen HÄR.

Kommentarer från #DAG1 förra året.

“Tack, när du på slutet säger -Du är jätte viktig börjar jag nästan att gråta.”

“”Tack för de orden. De var mitt i prick för mig och jag utmanar mig att tänka: Min fysiska kropp är precis som den ska vara. Jag är vacker precis som jag är. Jag är en bra mamma och maka och räcker till som jag är!””Du har så rätt. Mycket lättare att se det som är negativt. Varför är det så? Men en påminnelse som din, den ger mod att tänka om. Iaf att försöka. Ha en fin dag!”

“”Tack,,, idag behövde jag din glädjande video”

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *