“23 dagar av tacksamhet med en twist” börjar på måndag! Som jag längtar!

Vad skulle skillnaden bli i ditt liv om kärleken till dig själv skulle vara lika självklar som den är till alla andra?

Varför är kärleken till alla andra villkorslös medan kärleken till dig själv är fylld av villkor?

– När jag har fått drömjobbet, då är jag värdig att älskas.

– När jag har varit alla andra till lags, då finns det tid för mig.

– När jag inte längre känner ilska och bitterhet, då är jag värd kärlek.

Sluta, snälla sluta. Det är dags att fokusera på din glädje till livet. Du är värdig kärlek här och nu utan att koppla några regler för den kärleken. Jag möter så många människor med så mycket negativa tankar om sig själv. Som varje dag trycker ner sig själv och förminskar sig. Tänk när vi alla älskar oss själva på samma sätt som vi älskar våra barn, vår partner eller vårt husdjur. Även när ditt barn, partner eller ditt husdjur gör ett “misstag” så älskar du denna varelse lika mycket. Varför gör du inte detsamma med dig själv?

Hur går det till?

Jag har skapat denna omgångens FB-grupp där all aktivitet kommer att hända. Varje morgon kommer jag att dela med dagens intention med en kort video. Något att reflektera eller tänka extra mycket på. Det kommer inte att vara tidskrävande för jag vet att din dag är full av andra aktiviteter. Det som är viktigt är att varje dag lägga några medvetna kärleksfulla tankar på sig själv. För att inte tappa bort sig själv i bruset. För att veta att man är värdefull precis här och nu utan att behöva ta sig till en annan plats. Här och nu.

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt. Det kommer vi att göra tillsammans och dela med varandra. Jag kommer att berätta mer om detta senare.

Du kommer att få ett “worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt. Andas.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg. Så mycket bättre.
Det kanske låter självklart men hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund? Hur skulle det förändra ditt liv?

Låter detta intressant? Känner du att ditt hjärta skriker JA? Då ska du swisha 123 kronor till 0704-968914 och ansöka om att gå med i gruppen som du hittar här. Det kommer att bli magiskt!!

Kostnad?

123 kronor för att blåsa energi in energi. 123/23=5 kronor om dagen för mer kärlek till dig själv. Visst är du värd det? När de här 23 dagarna är över har du möjlighet att hoppa över till en FB-grupp med “gamla” deltagare. Jag lyssnade och gjorde. Där delar man med sig av tacksamheter och av sig själv. Alla känslor får finnas.

Det kommer att bli så jäkla magiskt!!

Kram Christine

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar eller dela det på dina sociala medier. De gör mig såå glad!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu exakt 1300 medlemmar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *