Så får du lagen om attraktion att börja fungera för dig.

Har du önskningar som aldrig blivit förverkligade? {har vi inte alla det?}

Har dina affirmationer fått dig att halka tillbaka och kanske har du fått ännu mindre av det du vill ha?

Du är långt ifrån ensam!

Det första du behöver göra {superviktigt!!} är att ta reda på vad det är som håller dig tillbaka. Detta är inget man gör på en kvart utan det kan krävas ett grundligt inre arbete för att hitta de rätta svaren. Om det är pengar du vill ha mer av så kan du fundera över hur man förhöll sig till pengar när du växte upp. Pratade man illa om de som hade mycket pengar? Var man högfärdig om man var rik? Förstår du hur jag menar? Är rik kopplad till en negativ känsla som du inte vill kännas vid så är sannolikheten inte så stor att du vill dra den till dig. Det kan även appliceras på saker som framgång, kärlek, arbete och relationer. “Jag vill ha kärleksfulla relationer men jag vet inte hur jag ska sätta gränser. Jag vet inte vad mina gränser är.” Så om man vill ha relationer men är rädd för att behöva sätta gränser som känns jobbigt så drar man sig istället ifrån att ingå i nya bekantskaper.

Steg nummer två: Förminska innehållet i dina affirmationer. Istället för stora grandiosa affirmationer som är långt ifrån där du är idag så ska du minimera dem och börja känna känslan som uppstår när Lagen om Attraktion fungerar på riktigt.

Till exempel: Istället för att säga “Jag har flera miljoner som jag spenderar på lyxiga saker” så kan du bryta ner den till “Jag har 1000 kronor som jag spenderar på lyxiga saker.” Sätt din personliga summa en bit över vad du just nu upplever att du inte kan avvara på något lyxigt till dig själv. 

Ändra, bryt ner och formulera om det du har önskat och affirmerat men som du aldrig har uppnått. Eller om du hellre vill välja något helt nytt som du just nu har börjat önska. Det är helt upp till dig! När du bryter ner affirmationen på en nivå att den är lite över vad ditt undermedvetna är beredd att gå med på, då kan du med tankens kraft komma ikapp ditt undermedvetnas försprång. Tänk på att ditt undermedvetna försöker hålla dig kvar i samma läge som du ständigt befinner dig i. Ju närmare dina affirmationer ligger i förhållande till ditt undermedvetande desto större är sannolikheten att du får den känslomässiga acceptansen som krävs för att LOA ska fungera.

Acceptera att livet ska upplevas, inte kontrolleras.

Kram Christine

One thought on “Så får du lagen om attraktion att börja fungera för dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *