Jag fick ett budskap från andra sidan.

Alltså jag tycker att det är så jäkla magiskt. Verkligen! För några år sen fick jag ett medium att bli upprörd på mig för att jag inte förstod vilka förmågor jag hade i mig. Jag glömmer det aldrig. Hon hade stort rött hår och personifierade verkligen bilden av en häxa för mig. Hon var så underbar och rakt på sak. Älskade det!

Problemet har alltid legat i att jag inte ser ut eller känner mig som en häxa eller shaman. Jag vet att det är fel att tänka så och jag delar ofta detta budskapet med klienter och i här bloggen. Problemet med att inte få det man vill ha är att man tycker att det ska se ut på ett speciellt sätt. Man tror att intuitiva människor är på ett speciellt sätt. Man tänker att konstnärer är på ett visst sätt. Jag tror också att många människor tror att intuitiva och andliga människor måste ha känt detta i sig sen de var små. Nej, det har inte alla gjort…. Inte jag heller. Säkert är det därför som jag ofta tvivlar på mig själv.

Det jag egentligen ville berätta är att jag häromdagen skulle dra ett tarotkort till en härlig kvinna i min FB-grupp. När jag satte mig ner för att ge henne min fulla uppmärksamhet så fick jag en massa bilder till mig. Jag noterade dem. En del verkade mer betydelsefulla för de upprepades. Därefter drog jag ett kort.

Jag delade med mig av det jag fått till mig från andra sidan och vad kortets budskap var och responsen var så magisk! Mycket av det jag fick till mig hade betydelse i hennes liv. Det är ett stort tecken på att jag är på rätt väg. Jag är så nyfiken på vart detta kommer att leda mig….

Misstänker att jag behöver försökskaniner. Vill du vara en? Kommentera i bloggen så kontaktar jag dig.

KRAM Christine

172 thoughts on “Jag fick ett budskap från andra sidan.

  1. Jag är jättegärna försökskanin. Behöver lite råd och tips för att få fart på mitt kärleksliv 😊

 1. Du får absolut använda mig som “försökskanin” om du vill. Självklart ger jag återkoppling.

 2. Hej. Vad roligt för dig att du känner kontakt med universum. Du får absolut använda mig som försökskanin. Stor kram och lycka till med din andliga utveckling🙏❤️

 3. Hej! Visst får man en kick när det blir av betydelse för någon man lägger kort åt, det är en härlig känsla när man vet att det kan underlätta i någons liv. Lycka till… tror att det här är en början på en underbar utveckling i det andliga för dig. Är gärna din försökskanin. 🦋

 4. Jag kan tänka mig att vara försökskanin så länge det inte förmedlas budskap av död, olyckor osv för det vill jag inte veta i förväg. Jag har många funderingar i mitt liv just nu och går igenom någon form av personlig utveckling, vilket stundtals är läskigt, förvirrande, jobbigt men såklart även spännande.

  Bästa hälsningar

 5. Du får gärna träna på mig. Går själv medium utbildning och det kommer mer och mer för mig detta med andlighet.

 6. Hej!
  Ja visst är det otroligt roligt när man tror på sin intuition och levererar.
  Behöver du fler “kaniner” så hör av dig?
  😉

 7. > Misstänker att jag behöver försökskaniner. Vill du vara en? Kommentera i bloggen så kontaktar jag dig.

  KRAM Christine

  -😇 ja👌

 8. Hej!
  Flera har sagt att jag har förmågor, men är för blockerad/ traumatiserad för och se budskapen..
  Men jag är gärna din försökskanin💞
  Kanske du kan hjälpa mig och öppna mina ögon🌸

  1. Vad fint att du också har förmågor och när du är redo så kommer de att utvecklas. Du måste själv vara redo. Superviktigt!!

 9. Ja det skulle vara intressant. Jag är ambivalent i min tro. Skulle kanske tippa över till tro om jag får till mig något som känns “spot on”.

 10. Mer än gärna försökskanin då de skulle vara så härligt om de kom fram något fint i denna mörka stund ♥️

 11. Så härligt både för dig och den du hjälpte på vägen 💕
  Behöver du fler försökskaniner så ja tack, gärna 🌸

 12. Jag är gärna din försökskanin!! 🥰💕
  Jag kan tänka mig att det måste vara en magisk känsla när det man gör får så stor betydelse för någon annan! 🌸

 13. Jag har ett stort intresse av det andliga och mediala och du får jättegärna träna på mig:-) Självklart återkopplar jag, och ger feedback om du önskar så du får möjlighet till utveckling (Y)

 14. Så härligt både för den du hjälpte på vägen och för dig själv <3. Jag är mer än gärna försökskanin om du behöver fler.

 15. Underbar och varm beskrivning. Jag har länge tänkt på detta. Vill gärna vara med i denna utveckling, för dig och mig. Försökskanin så gärna.Fåglarna kvittrar nu. Hur härligt är inte det? Må fint ♥️

   1. Underbart, att upptäcka sin gåva. Om det finns ett budskap från andevärlden som berör mej tar jag gärna emot 🙏💕

 16. Oj så många försökskaniner du fått redan. Men jag vill såklart gärna vara en. Förlorade min pojkvän förra året(min själsfrände) och har sedan dess tappat fotfästet. Tycker jag finner det emellan varven för att sedan tappa allt igen. Vill du ha mig så här är jag! Föesökskanin uti fingerspetsarna!

 17. Du gärna försöka med mig.
  Min mamma visar sig på ett speciellt sätt. Och jag är bergsäker på att hon vill mig något..
  Du kanske kan få fram vad det är.
  /Nyfiken..

 18. Den här möjligheten kan inte komma vid mer lämplig tidpunkt så jag är på! Står inför ett vägval och känner att en del frågetecken behöver rätas ut.

 19. Ser ut som att du har många försökskaniner redan men om valet faller på mig så är du varm välkommen att höra av dig! ❤️ Är i sådant innerligt behov av budskap i mitt liv just nu. 🙏🍀 Må gott! 🦚🕊

 20. Ställer jättegärna upp som Försökskanin. Har en hel del runt om mig så jag hade nog behövt det misstänker jag.

 21. Jag ser att det är många som gärna vill vara försökskanin. Jag vill visa mitt intresse och är gärna en försöksperson om du vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *