Du kan inte skapa en förändring om du inte vet vad du vill ha.

Jag började min dag med ett härligt Zoom-samtal med en vän som jag inte pratat med på superlänge. Vi pratade om hennes kreativa idéer, mina, intuition, att säga nej till potentiella klienter, drömmar och mål. Så härligt återseende! Helt plötsligt frågar hon -“Var vill du vara om 6 månader?”

Jag blir helt ställd. Har inget svar. Tunghäfta. What!! Hela dagen har gått åt till att försöka svara på den frågan. Nej, snälla Christine….. du vet ju att svaret kommer till dig när du är redo…. Ja, jag vet men jag vill ju veta!

Behöver jag säga att jag pratar mycket med mig själv? Hihi…..

Så, det jag har på gång är:

  • Ny FB-grupp för de som administrerar FB-grupper. Kommer börja med att dela mina bästa superhacks för att skapa liv i gruppen.
  • Ny FB-grupp {Cozy&Creative with Christine} här kommer det att hända grejer!! Videos, övningar, gruppcoachning, Magi. Ja, den kommer att kosta dig. Det du kommer att få är så mycket mer av värde än vad det kostar. I promise!
  • Jag utforskar mejlcoachning. Spännande koncept.
  • Utforskar även en egen MasterMindgrupp. Blev inspirerad av dagens samtal. Det känns lockande.
  • Min andliga utveckling. Jag kommer att ge återkoppling till en del av de som ville vara försökskaniner i min spirituella resa. Trodde aldrig att gensvaret skulle bli så stort!
  • Boken om min blogg
  • Reflektionsbok
  • Kalender för mångkreativa 2022
  • Sugen på att väcka liv i kursen “Väck ditt unika uttryck till liv”

Vad har du på gång?

Vad vill du fylla nästa vecka med?

För att komma tillbaka till tanken om att vi inte kan skapa vårt kreativa drömliv om vi inte vet vad vi vill fylla det med, vad hindrar dig från att ta dig till den platsen? Du vill dit men vill samtidigt att livet ska vara som vanligt.

Det är enkelt att fantisera om hur drömlivet kommer att vara. Så underbart när du väl är där. Det är lika lätt att glömma bort att det krävs en del inre städning för att komma vidare. Lyfta upp smutsen i ljuset utan att döma. Utan att döma. Placera det på sin rätta plats.

Sen kommer rädslan krypandes.. Men tänk när du gör alla dina förändringar och framsteg, då tycker ingen om dig längre…. Då tänker alla att du tror att du är bättre än dem. Att du tror att jag är nåt. Det är du också. Alla människor är unika varelser med rätt att leva sitt liv som man själv vill.

Uppmärksamhet är skapelsens början. Det är här det börjar. Inte förrän du tar reda på vilket kreativt uttryck du vill dela med världen kan du börja. I dina drömmar finns nycklar till din kreativitet.

Genom att läka ditt inre kreativa barn väcker du liv i din längtan. Då börjar du tro på att dina drömmar kan bli verkliga. Ja, du kan behöva en coach med att ta klivet. Ja, jag kan vara just den coachen du behöver. Det blir mycket lättare och är inte energikrävande. Du slipper oro och rädsla över din kraft. Ja, man kan vara rädd för sin egen framgång.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *