Jag gav ett budskap till en av mina försökskaniner.

Där satt jag och skulle dra ett kort till mig själv. Behövde lite inre vägledning men så blev det inte. Istället fick jag ett namn till mig och att budskapet skulle vara till henne. I min vänstra hand hade jag min senaste inköpta kristall aqua aura. Den tar fram vår djupaste inneboende potential, drömmar och skaparkraft. Den vidgar vår kapacitet. Magiskt!

Jag kände ett sånt härligt lugn. Det kändes så enkelt. Ett härligt flow helt enkelt! För mitt inre “tittade” jag uppåt till vänster och till höger. Beroende på vart jag vände blicken fick jag olika budskap till mig. Jag såg olika färger, olika material och även olika känslor. Jag gjorde samma sak när jag sänkte blicken. Jag bara lät orden, meningarna flöda genom mig utan någon värdering. Tårarna rann och jag kände mycket.

Jag fick väldigt fin respons tillbaka av denna härliga kvinna och längtar tills nästa budskap ska manifesteras. Supercoolt!! Jag behöver dock fila på att uttrycka mig tydligare. Inte för att hon har påtalat det men jag upptäckte att när jag läste mitt eget budskap så kunde jag varit ännu bättre på att dela med mig av detaljer. De kan ha så stor betydelse. Jag vet.

____________________________________________________

Jag vill också passa på att uppmärksamma dig att du säkert har en massa förmågor som du inte vågar lita på. Kanske “ser” det inte ut så som du förväntar dig att det ska göra. Lita på din inre röst. Kanske är du rädd för att bli skrattad åt. Skit idet! Gör ändå! Världen behöver dina gåvor att lyftas fram i ljuset. De gör ingen som helst nytta där nere i mörkret. Våga. Behöver du stöttning? Jag är där.

Igår när jag rotade bland våra papper därhemma {jag hade glömt bort var jag lagt försäkringspapperna till våra hudar. Hittade dem!} så ramlade jag över min kurs i Kreativ visualisering. Tydligen har jag skrivit ner alla övningar, meditationer, affirmationer och reflekterande frågor. Nu är min tanke om jag ska väcka liv i en ny kursomgång eller jag ska ge ut detta arbetshäfte till världen eller kanske både och. När jag senare på dagen skrollade genom flödet i min FB-grupp så såg jag att jag delat med mig av en annan FB-kurs i text. Nämligen “Väck ditt unika uttryck till liv”. Tänk vad mycket kreativitet som jag skulle kunna förverkliga men tappar bort för att en ny idé infinner sig… Ja, jag behöver struktur. Kreativ struktur. Det är därför jag börjat klura på min nya idé om en kalender för mångkreativa. Jag har inte hittat en enda som passar mig.

{Nej Christine, du ska ge ut dina kurser och coacha igen. Du längtar efter det. Klienterna längtar efter att du ska börja. De står i kö för att komma från kaos till klarhet med dig. Börja. Nu. Sluta tänka smått!} ~mina guider

Det är dags att skapa. Supernajs att vara i kontakt med mitt högre jag. I love it!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *