Jag letar efter coachingklienter! Är du en av dem?

Efter mitt kreativa och mysiga samtal med en coachkollega och kär vän för en vecka sen så väcktes en nyfikenhet i mig. Det är sååå länge sen jag coachade och jag saknar det. Det som har stått i vägen är att binda upp mig på  en speciell tid och dag. Tänk om jag inte är i rätt energiläge? Ah, men kom igen Christine! Det är bara en bortförklaring. {Jag vet!!}

Det är ju bekvämt och mysigt att stanna kvar och inte våga. Mmm men inte så jäkla nice….. {märker att jag har börjat svära mer så nånting nytt är på G} Jag vet att jag har en massa annat kul på gång men detta vill upp till ytan igen. Jag vill vara en spjutvass coach igen som tar mina klienter från klarhet till klarhet {med vissa omvägar för de är också så viktiga!} Varför vill jag detta? Denna frågan är superviktig när jag hoppar på ett nytt projekt. Vad tillför detta till världen? Jo, genom att coacha alla de här magiska kvinnorna och få dem att fatta vilken gåva de har till att göra världen till en bättre plats så skapar jag mitt unika avtryck på jorden. Jag kommer att lämna världen lite finare än när jag klev in i den.

Problemet jag tidigare haft är att jag ville hjälpa ALLA. Jag har äntligen förstått att det är superviktigt att nischa sig. Trodde länge att det var fullkomligt oviktigt. Som sagt, jag ville ju hjälpa alla. Men för att lättare nå ut i det här bruset så är det lättare om jag pratar till “dig” och inte till “er”. Du känner dig mer sedd. Du känner dig mer utvald. Eftersom våra energier är så synkade så skapar vi magi. Ganska enkelt egentligen…

Jag har kommit på några egenskaper som min idealklient har:

 • Kvinna 30-50+
 • sökare och mångkreativ
 • tror att svaret på lyckan bor i nästa kurs/utbildning
 • har inte hittat sitt unika uttryck men vet om att hon har ett
 • känner sig som en bedragare om hon inte har en titel
 • spirituell och har utforskat det under lång tid
 • tycker att det är läskigt att synas och ta plats men längtar
 • behöver strategi för att nå ut
 • vet att hon skapar sin egen verklighet
 • negativa tankar och vill ta sig ur dem
 • kontakt med kosmos
 • längtan att vara bekväm i sitt eget skinn. alltid

Det min idealklient inte har:

 • tanken på att någon annan skapar din verklighet
 • offerkofta, tron av att allt som händer är någon annans fel
 • bortförklaringar till varför hon inte redan har det hon drömmer om
 • tankar som… “om jag bara hade pengar, då skulle jag…” “om jag bara fått mina behov tillgodosedda som barn, då skulle jag känna mig hel”. Bortförklaringar helt enkelt.
 • en tro av att stanna kvar i tankar som förminskar, tryggt
 • trauma som behöver läka

Nej, jag är inte för alla. Jag är för dig som vill skapa ditt kreativa drömliv. Känner du dig träffad? Kommentera! Sträck ut en hand!

Kram Christine

15 thoughts on “Jag letar efter coachingklienter! Är du en av dem?

 1. Jaa, mycket träffande ? ler från öra till öra. Såå mkt kurser, fortfarande inga direkta svar
  Kanske nu då? ?

 2. Sådär ja, skulle kunna vara jag. Har haft det grymt tufft sedan 2018 men börjar sakta resa mig. Vet inte om jag är den du söker men du ger mig massa positiv energi ? Kan vara det här jag behöver

 3. Hær ær jag, klar till att ta emot det som ær till mig. Jag bor i DK sedan 15 år, hær ær min jordførbindelse. Jag ær klar till mitt livsførelse, hjælp mig. Tack

 4. Känner igen mig (i mkt av det uppräknade) ”sitter fast” på många sätt och skulle tacksamt ta emot möjligheten att bli din coaching klient?

  1. Wow så spännande ? Jag hade kunnat tänka mig vara din coachning klient. Jag är på gång men vet känner inte riktigt åt vilket håll ✨

 5. Hej, det låter som att skulle kunna vara jag. Så snälla hjälp mig med dina kloka råd. ❤ Soliga hälsningar, Inga

 6. Hmm väldigt intressant och behövligt då jag vet att jag snart närmare mig ett vägskäl, där jag måste välja. Men hur vet jag vad som är rätt och hur vågar jag?

 7. Oj så träffande!
  Det vore coolt att en gång för alla lyckas ta av sig offerkoftan och börja lyssna på sin intuition. Ett av mina största problem är väl egentligen att jag glömmer bort mig själv. Det är ju mycket lättare att både hjälpa andra men även skylla på andra. En sista coachning? Kanske du är den som lyckas nå igenom så jag kan nå min fulla potential?
  Kram

 8. Har 4 alternativa utbildningar samt 2 till. Inte arbetat med klienter som yrke och har tankar om ytterligare en nu?Du får gärna testa coacha mig✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *