Jag fick ett kanaliserat budskap.

Motstånd. Jag vaknade med en känsla av motstånd. Hela mitt inre var som ett åskoväder. Min familj märkte och kände av det. {jag kan inte fejka mina känslor. De lyser igenom med full kraft} Låg kvar i sängen till halv elva. Mediterade. Satt med mina stenar och fick budskap till mig men det satt långt inne. Det tog otroligt med tid {kändes det som}. Jag la min sten “opaline” på min vänstra hand. Då hände det grejer. Det kom budskap från kors och tvärs. My god!

Opaline främjar kreativitet, styrka och tillit. När motstånd möts hjälper denna mig att hämta kraft från min glädje. Men det fanns ingen som helst struktur. Jag fick en massa bilder till mig, dofter, platser och en massa olika namn men ingen struktur. Jag behöver lära mig att hitta mitt sätt att ge budskap. Jag tillåter mig att vara nybörjare.

När klockan blev 14:14 {ja, jag tittar ofta på klockan 11:11, 12:12, 14:14, 16:16, 17:17} kände jag att jag behövde tända en rökelse. Få in lite härlig energi. Jag satte mig ner vid min sekretär igen och orden flödade. Magi. Min magiska plats. Mer av detta.DAGENS KANALISERADE BUDSKAP

Har du en idé? Våga.
Snacka mindre, gör mer.


Alla kommer inte att älska den. Det är helt okej. Du är inte för alla.
Bli grym på att genomföra dina drömmar. Vet du inte vad de innehåller? Se till att ta reda på det!! Verkligen!


Bevisa för de som tvivlar att du har kraften att leverera precis det du pratar om och än mycket mer. YES!!


Hitta drivet som tar dig mot oändligheten och vidare. Du är värd allt det där som du drömmer om. Jag vet. Du vet. Om du inte känner det, se till att ta dig dit. Det är en magisk plats.


Magi är inget annat än ett medvetet skifte i ditt mindset. Se till att bli magikern i ditt liv.
Möjligheterna är oändliga. Du har alla svaren. De finns där inom dig. Att plocka fram dem kan vara lite trickigt. {jag vet}


De största ögonblicken i världen är de där gångerna när du genomför din idé som du verkligen tror på och känner dig fri.


Fri att göra det som många drömmer om att våga göra. Fri att vara dig själv. Fri att skapa ditt kreativa drömliv.
Är du en person som vågar säga: “Jag har fått en idé!” och genomför den?

Kram Christine

Kanske min mejl-kurs “Kreativ visualisering” är precis vad du behöver för att våga.

 • Känner du dig fast och inget händer?
 • Vet du inte vad du vill ha?
 • Vill du ändra ditt mindset?
 • Vill du lära dig att affirmera rätt?
 • Vill du aktivera din fantasi?

Då behöver du min mejl-kurs “Kreativ visualisering”

Vad innehåller den?

 • De fyra grundstegen för kreativ visualisering
 • 7 viktiga saker att komma ihåg med affirmationer
 • 11 meditationer
 • 17 övningar för kreativitet
 • 9 metoder att använda med affirmationer
 • 30 reflekterande frågor
 • 30 affirmationer
 • 3 tekniker för att uppleva ren medvetenhet
 • 9 övningar för att utveckla din intuition

Vad kostar den?

Den kostar 1234 kr. Allt material är ditt i oändlighet. Jag är tillgänglig för att bolla tankar och reflektioner. Jag delar med mig av en meditation som ingår i mejlkursen.

Den rosa bubblan.

En enkel och fantastisk meditation. Sitt eller ligg i en bekväm ställning, slut ögonen och andas långsamt och naturligt. Slappna av och gå djupare in i dig själv. Föreställ dig något som du vill manifestera. Tänk dig att det redan har hänt. Visualisera det klart och tydligt i ditt sinne. Omge nu med ditt inre öga en fantasiskapelse med en rosa bubbla; placera ditt mål i den rosa bubblan. Rosa är den färg som är förbunden med hjärtat. Om denna färgvibration omger det du visualiserar så kommer den att endast föra det som är i samklang med ditt väsen. Det tredje steget är att släppa iväg bubblan och föreställa dig att den flyter iväg ut i universum, fortfarande inneslutande din vision. Detta symboliserar hur du känslomässigt släpper den lös. Nu är den fri att flyta omkring i universum och attrahera och samla på sig energi för sin manifestering.

2 thoughts on “Jag fick ett kanaliserat budskap.

 1. Så fantastiskt hur vi får till oss budskap på olika sätt. Men vilket fint budskap.

  Å wow vilken kurs du ger. Mycket! ❤️

  1. Det är så magiskt! Efter en mycket trögstartad dag så var det budskapet väl mottaget <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *