Vad är det som gör att förändringar verkligen manifesteras?

Jag har aldrig mött någon som har skapat den önskade förändring i sitt liv och samtidigt suddat ut delar av sig själv. Tryckt undan de känslor och upplevelser som är obekväma och skaver. Nej, det är inte så det funkar. För att läka {om det är det du behöver} så behöver alla känslor komma upp till ytan. Ja, det kan vara jäkligt obehagligt. Jag vet för jag har gjort jobbet och jag är inte klar…. Det finns fortfarande saker jag behöver bearbeta för att läka och förlåta. Om man hela tiden trycker undan obehagliga saker så skapar det bara ännu mer obalans i livet.

Välkomna de tankarna som du tycker känns förbjudna att tänka. De har ett budskap till dig. De kan vara början på något magiskt att manifesteras i ditt liv. Kanske har du växt upp med tanken på att man inte för drömma om vissa saker. Kanske man pratade illa om människor som var rika när du var lite {pengablockering}. Kanske du som jag växte upp med tanken om att synas inte var okej. Vi har alla våra “förbjudna” tankar.

“Förändring sker när vi i vårt nervsystem förändrar de känslor som vi sammankopplar med en erfarenhet. T ex, så länge cigaretter ger dig en känsla av välbehag och avslappning kommer du att dras till dem. Det är först när du sammankopplar dem med avsky som en bestående förändring kommer att ske. Även om vi gärna förnekar det så är det vanligtvis känslor som driver vårt beteende, inte någon intellektuell eftertanke. Säkert vet du att godis är onyttigt men du äter det ändå? Varför? Därför att du inte drivs så mycket av den kunskapen som du har utan istället det som du lärt dig att koppla till obehag och välbehag i just ditt nervsystem. Det är dina associationer som bestämmer vad du gör.” ~Från dag 20 i men e-kurs “kreativ visualisering”

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *