Känner du dig fast och behöver kreativ support?

Alltså här sitter jag. Klockan är sju{typ}. Känner mig superinspirerad att dela med mig av min Facebook-kurs “Kreativ visualisering” som byter skepnad till en mejlkurs. Hela inlägget är klart förutom när den börjar. Två timmar senare ger jag upp. Det inlägget ska delas en annan dag. Jag sparar det. Suger på den karamellen ett tag till.

Tänk att det är så lätt att fastna vid små detaljer. Samtidigt vill jag ju att det ska vara solklart för dig som är intresserad vad som gäller. Hur ska jag annars få någon att köpa kursen? Jag kan säga att efter att ha läst mestadels av kursinnehållet idag så vill jag gå denna kursen. Jag vill bli sedd och bekräftad av någon som mig i min kreativa resa. För mig är det ett ypperligt tecken.

Jag är för den som är redo att skapa sitt kreativa drömliv, för den som är redo att ta reda på vad det drömlivet innehåller. Jag är för dig som alltid fått höra att du påbörjar saker och har blivit lite skrattad åt för att du inte slutför. Snälla älskade du, det är inget fel på dig. Vi är många som du. Jag lovar!

Så, slutklämmen…. jag vet att det finns så otroligt många som känner sig fast och inte har verktygen att ta sig loss. Jag vet. Jag vill att du signar upp på denna kursen. Den öppnar upp och skapar nya tankar. Det kan jag lova dig. Eller så signar du upp dig till “Cozy & Creative with Christine” som är en medlemstjänst jag öppnar upp. Datum är inte heller bestämt för denna… 🙂

I den kommer jag att varva övningar, reflektioner, pepp, reflekterande frågor, workshops, videos och mycket annat till en donation av 123kr/månad. Jag släpper bara in 123 kvinnor för att jag ska kunna lära känna alla och för att det ska vara en mysig känsla i gruppen….

Nu är klockan 21:21 och inlägget är klart.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *