Dagens budskap 210523

Dagen började väldigt mjukt. Vaknade upp till att Cliff snarkade lite sådär gulligt. Cliff är min valp som är 10 månader. Supersmart, busig och söt. Jag tvättade ansiktet och masserade in sesamolja som jag gör varje morgon. Sen drack jag min kopp kaffe i stillhet. Tände en rökelse och värmeljus. Så mysigt. Valde två stenar och satte mig för att meditera. Jag delar med mig av mitt samtal med mitt högre Jag. Därefter kommer budskapet till dig.

DAGENS BUDSKAP

Vad är mitt nästa steg? Mitt huvud lyftes upp mot taket. Min strupe blottades.

Ta betalt. ta betalt, ta betalt, ta betalt, ta betalt. Din kunskap är alldeles för värdefull för att bara ges bort hela tiden. Ta betalt. ta betalt, ta betalt, ta betalt, ta betalt.

Jag försökte sänka huvudet men det lyftes upp igen.

Kör på med din “Cozy & Creative with Christine”! De rätta människorna kommer att dras till dig. Folk kommer att stå och knacka för att få komma in. Låt inte din trygga anställning hindra dig från att göra det du är menad att göra. Världen har inte tid för att du ska backa undan nu. Kom igen! Lek inte kurragömma och tro att du ska bli hittad. Du måste {med betoning på måste} visa dig för världen. Du har en sån otrolig kunskap som andra människor längtar efter att ta del av. Använd den.

Men vad är mitt nästa steg?

Släpp taget om att det ska vara på ett visst sätt. Titta inte på vad andra människor gör. Du behöver göra detta på DITT sätt. Du behöver känna att du är unik. Vi vet att det är så viktigt för dig! Gör detta på ditt sätt.

Nu förstår jag. Tack. Hur vet jag hur det ska se ut?

Men snälla du, det vet du redan. Du vill bara få bekräftat att du redan vet. Du är fortfarande rädd för att säga att du inte tycker att det är läskigt att kasta dig ut och se vad som händer. Varför? Så många gånger du har gjort det och det har blivit som du ville eller ändå bättre.

Jag vet. Det känns ändå skönt att någon annan bekräftar mig på det sättet.

Älskade Christine, du är alltid buren. Du har alltid stöd från oss.

_________________________________

MITT BUDSKAP TILL DIG

Städa ur allt gammalt. Du är redo för nya otrampade stigar nu. Låt inte gamla mönster tynga ner dig. Släpp taget och känn dig fri. Fri att vara du. Om du inte vet vem du är {så kan det faktiskt vara} så ta reda på det. Supermegaviktigt! Du behöver ta reda på vem du är för att skapa det drömliv som du är värd att leva.

Låt tankarna fyllas av glädje, lätthet och kärlek. Titta på din framtid med förväntan. Du behöver mer flow i ditt liv. Jag känner det. För att få det behöver du släppa taget om det som tynger ner dig. Det finns inget annat sätt. Du måste vara villig att göra det. Du behöver förändra något i ditt liv om du ha vill ha något annat. Du vet. Jag vet att du vet men du behöver också GÖRA det. Du kan inte bara tänka det. Gör. Agera. Gör. Våga. Ja, jag vet att det kan vara läskigt men skaffa dig då någon som håller dig när det svajar. Sträck ut handen och våga. Agera.

Sluta blunda och skapa en massa undanflykter för att agera. Sätt dig ner och skriv ner vad du vill ha. Det spelar ingen roll om det känns fullkomligt ouppnåeligt. Allting är möjligt. Saker kan hända på sätt som du inte ens kan tänka dig. Jag lovar!

KRAM Christine

Kanske blev du nyfiken på “Cozy & Creative with Christine”….

Det är min senaste idé som jag vårdar ömt. En plats för mångkreativa att känna sig sedda och hörda. Den är för sökaren som gång på gång hoppar på nya kurser för att man ska känna sig kompetent eller värdefull {been there, done that!}. Den är för kvinnan som levt sitt liv med andra människors förväntningar och nu är redo att ta plats i förarsätet. Den är för kvinnan som äntligen vill ta reda på vad hennes drömliv egentligen innehåller.

Jag släpper in 123 kvinnor i detta comunity. Jag vill att det ska vara mysigt och inte för stort. Superviktigt för mig. Jag håller på för fullt med att skapa kärleksfulla gåvor till alla medlemmar.

 • Manifestationsplaneraren
 • 7 frågor att ställa när du känner att drömmarna är onåbara
 • Kicka igång din kreativitet
 • 10 minuter för att utforska en ny idé
 • fler är på G ?

>>Hur länge pågår den?<<

> I oändlighet eller tills jag känner mig “klar” med den.

> 123 kronor i månaden för att utveckla sitt inre.

> Man är aldrig färdigutvecklad. Det finns alltid nya nivåer att uppnå.

>> VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG <<

> dagliga videos {inte långa för vem orkar kolla på dem?}

> positiva affirmationer och mantran

> tacksamhetsövningar med en TWIST

> fråga-mig-vad-som-helst tråd en gång i veckan

>  workshops i olika tema {intuition, visualisering, kreativitet, hälsosam kost osv}

> fredagsfrågan

> fira dina framsteg med mig {bli sedd utan att bli bedömd}

> övningar för att vända ett negativt mindset

> övningar för att känna mer kärlek till sig själv

> övningar för att komma i kontakt med sin inre röst

> övningar för att ifrågasätta sina egna tankar {JA det behövs verkligen!!}

> förhandsvisning och pilottestning av nya idéer innan jag lanserar

> manifest måndag

> 100% närvaro

> 100% tro på DIG

> 123 kronor i månaden

En liten dos av mig varje dag helt enkelt! Känns detta som något du behöver? Kommentera i bloggen så skriver jag upp dig på listan.

14 thoughts on “Dagens budskap 210523

 1. Hej,

  Jag blev jätteintresserad av att gå med i din community. Har i många år tänkt utveckla mig själv och mina förmågor. Börjat men aldrig gjort det helt och fullt ut. Nu känns livet som en nystart då jag och min man startar om i nytt boende med bättre energier och tillsammans istället för sida vid sida.

  Mitt motto är Embrase Life! Det finns så mycket i mig som vill komma ut men jag har inte orkat eller vågat, tiden är nu <3

  Varma hälsningar Eva-Lena

 2. Satt precis o funderade om detta är till mej,,, så kom där en talgoxe o satte sej i min rönn,,,
  Talgoxen säger: Känn tillit, Det du gör är fullkomligt rätt. Din gåva är att ha förtroende för dig själv och det du gör. Med andra ord du kan slappna av, du är på helt rätt spår.
  Jag är gärna med?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *