Ett nytt sätt att se på misstag

Det finns oändliga vägar för att nå det man drömmer om. Det finns ingen rätt väg och det finns ingen fel väg. Du väljer din väg. Lyssna inåt och känn vad nästa rätta steg för dig är. Vi kan ibland ställa till det för oss när resultatet av det här “rätta” steget blir något annat och vi tror att vi har misslyckats.

Nej, nej, nej det är fortfarande den vägen du behöver ta för att ta del av alla lärdomar du behöver för att nå framgång. Vi är så rädda för att misslyckas att vi inte ens vågar. “Vad ska andra säga?” eller “De kommer att tro att jag är en förlorare”.

Återigen nej nej nej! Backa tillbaka lite grann. Hur skulle du själv uppfatta någon som följde sin dröm och tog alla de där modiga stegen för att komma dit? Jag skulle stå där vid sidan om och heja på!

Det är intressant det här med misstag för de uppfattas som motsatsen till framgång vilket är helt felaktigt. Man behöver våga ta de risker som krävs för att uppnå framgång. Kan du säga någon som har uppnått eller skapat sitt kreativa drömliv genom att hela tiden spela säkra kort? Själv har jag kastat mig ut och sagt att jag ska tjäna pengar på att “bara vara jag” med Cozy & Creative with Christine. Superläskigt men jag känner att det kommer att bli magiskt. Jag känner att jag kommer att göra skillnad i människors liv. Sen att det kanske inte blir som den bilden jag målat upp i huvudet… Spelar roll… Det blir som det ska… <3

“Om vi vinner tror vi att vi kan allt och inte behöver lära oss mer. Om vi förlorar blir vi så nedslagna att lärdomar ifrån det är en klen tröst” Suck

Omfamna dina misstag. Lyft upp dem och reflektera över vad du faktiskt har lärt dig ifrån dem. Alla misslyckas. Stort som smått. Vi lär oss nya färdigheter till nästa gång vi möter vid något liknande. Jag lovar.

Så, utsätt dig för misslyckande och dela dem med andra så kan vi lära oss av varandra.

KRAM Christine

Läs mer om “Cozy & Creative with Christine” här.

Gå med i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *