Vad är det som hindrar dig från att göra dina drömmar till verklighet?

Jag har mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Ja, så är det väl egentligen hela tiden men på olika sätt. Det är mycket fokus på jobbet och mindre fokus på mina egna idéer just nu. Det är helt okej. Jag vet att det är en kort tid som jag behöver stå tillbaka innan jag blommar ut igen.

Många idéer väntar på att förverkligas. Du skulle bara veta! Samtidigt möts jag av ambivalens. Jag vet att mina idéer, kurser, coachning osv kan skapa så mycket insikter i de människor som deltar. Jag vet. Jag längtar efter att manifestera “Cozy & Creative with Christine” Har tillit till att dag för lansering kommer till mig i meditation.

Vad är det då som gör att jag inte kör på i 190? Superbra fråga! Verkligen. Jag kan bli lite trött på mig själv ibland. Jag vet att jag har kunskapen. Jag har kraften. Jag har en intuition att skapa en vackrare värld. Jag vet att magi kommer att ske. Men jag backar. Jag fegar ur. Inte för att jag inte tror på mitt budskap. Nej nej nej.

Jag orkar inte ge mer av min energi just nu. Jag behöver vila. Återhämta mig. Göra saker som ger mig kärlek. Hämta hem mig själv. Tänka på mig själv. Jag är så bra på att påminna andra om detta men mindre bra på att göra det själv.

Så, vad kan jag göra för att det är kul? Utan någon som helst prestation kopplad till den… Måla, reflektera, vara ute i skogen med hundarna, sitta ensam i tystnad och njuta, dansa runt i köket till min favoritlåt.

Har du också en lista på idéer och drömmar som du vill förverkliga?

Vad är det som hindrar dig från att göra dem sanna?

Tid? Pengar? Kunskap?

Det är du. Ja, du läste rätt.

Du begränsar dina möjligheter. Du hittar anledningar till varför det inte går.

Sätt fart med din kreativitet! Världen behöver den!

Om du läser detta så betyder det att jag pratar med DIG. ?

Vet du inte var du ska börja? Är idéerna många och känner du dig spretig?

Behöver du kreativ struktur?

Skicka ett mejl, DM eller PM till mig. Världen behöver ta del av din kreativitet. Verkligen!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *