3 vanliga misstag som hindrar dig att leva ditt drömliv.

Bara ordet drömliv är viktigt att reflektera över vad det ska innehålla. Vi har ofta en bild av vad det “bör” innehålla. Man “borde” drömma om att leva sitt liv på ett visst sätt. Nej nej nej. Du behöver ta reda på vad du går igång på, vad som ger dig glädje i livet. Glöm bort vad alla andra säger att man borde vilja ha. Ta reda på vad DU vill ha.

Ibland {läs ofta} drömmer vi om saker som vi tycker är löjliga och “inte kan väl detta vara nåt jag längtar efter”… men jo, absolut! Lyssna på den rösten. Även om den inte är så högljudd. Den har ett budskap. Det finns ingen dröm som är tramsig. En dröm jag har är att livnära mig genom att vara “jag”. Sprida min kreativitet och glädje för att skapa ringar på vattnet. Det hade jag aldrig vågat skriva eller säga högt för några år sen men nu gör jag det och det känns bra. {Cozy & Creative with Christine}. Det är ett nytt community där jag kommer att dela videos, övningar, reflektioner, personliga lärdomar. Ja, jag kommer att blanda hej vilt från självkärlek till andlig uppvaknande. På mitt sätt. Från hjärtat. 123 kronor/månad för 123 kvinnor. Jag vill lära känna alla och få en relation till alla. Alla ska bli sedda.

4 vanliga misstag som hindrar dig att leva ditt drömliv.

  1. Med rätt titel följer mitt drömliv. Jag vet så många som letar efter det perfekta jobbet med den perfekta titeln som kommer att skapa den där härliga känslan i kroppen av att man lever sitt drömliv.
  2. Drömlivet ligger långt fram i tiden. “Jag måste gå den där utbildningen för att leva mitt drömliv eller jag måste reda ut det där i mitt liv för att vara värd att leva min dröm”. Låt mig bara säga att du är värd att leva ditt kreativa drömliv idag, här och nu. Du behöver inte fler utbildningar. De kan ju vara roliga att ta sig an men du behöver inte dem.
  3. Vi låter andra berätta för oss vad vi drömmer om. Istället för att vända blicken inåt och ta reda på vad vi drömmer om så vill vi att någon annan säger åt oss vad vi vill ha. Nej, det funkar inte så. Du kommer inte att bli lycklig. Du behöver gräva inom dig själv och hitta de där magiska nycklarna som öppnar de häftiga dörrarna. Det kan vara sjukt jobbigt men så värt den resan! Jag vet! Jag har gjort den….

Kram Christine

Läs mer om “Cozy & Creative with Christine” här.

Gå med i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *