Hur i hela världen tar man reda på vad man är menad att göra?

Oj oj oj vad jag skulle ha velat ha svaret på denna fråga för typ 10-15 år sen… men om jag hade fått svaret serverat så hade jag ju inte lärt mig allt som jag kan idag. Jag ångrar ingenting men samtidigt vill jag ju underlätta för dig så du slipper kräla där i leran efter svaren på dina frågor.

Det är så lätt att fastna i att inte veta. En ganska skön plats att vara på. Man kan hela tiden skylla på att man inte vet. Men det är en ganska tråkig plats att befinna sig på. Ja, det finns miljontals rädslor att ta sig förbi innan man kan ta de där stegen för att skapa sitt kreativa drömliv. Det är så värt det!

Det enda man ångrar när man väl har börjat är att man inte började tidigare. På riktigt! Så är det verkligen. Är du rädd för att göra en mental storstädning för att leva ditt drömliv? Ta små steg framåt. De räknas också.

Mina tre tips för att du ska komma igång.

  1. Lägg märke till dina tankar. Vad drömmer du om och vad intresserar dig? Lägg märke till vad som ger dig glädje helt enkelt. Skriv ner och se om det återkommer. Du kommer att hitta ett mönster. Gå tillbaka efter 23 dagar och reflektera över vad ditt mönster är.
  2. Gå igenom din privata höjdpunkter. Vad har du tidigare gjort som du varit grym på? Varför var du det? Hur kändes det? Är de fortfarande viktiga för dig? Finns det någon samhörighet med dina nuvarande drömmar? Jag är säker på det. Är det svårt att se ett samband så hör av dig. Tillsammans kan vi säkert hitta dina nycklar..
  3. Beskriv någon du ser upp till. Denna person är någon du också vill vara och utstråla. Jag är säker på att du har alla egenskaperna men på ditt unika sätt och det är det som ställer till det för dig. Men du vill ju inte vara som någon annan. Du vill nå ut med ditt budskap på DITT sätt. Eller hur? Vad kan du göra för att utforska de egenskaperna hos dig själv?

Med hopp om att du blivit lite klarare i ditt skapande <3

Kram Christine

Läs mer om “Cozy & Creative with Christine” här.

Gå med i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *