Dagens budskap 210613

Det har varit så tyst i bloggen den senaste tiden och det beror på att jag har jobbat långa dagar och haft en student att planera. Jag har inte heller haft något att säga. Varit mycket inre arbete som tagit min tid. Nu är jag tillbaka sakta men säkert. Det är så viktigt att göra/ vara det som känns rätt {nu mer än nånsin}….. <3

DAGENS BUDSKAP

Öppna upp din famn och ta emot kärlek. Du är kärlek. Alla runt omkring dig är kärlek. Ha tillit till att du får det du behöver. Tillit. Så viktigt!

Du är så redo att ta emot all denna kärlek.

Fira transformationen som pågår just nu. Att gå från dualitet och separation från varandra till att känna samhörighet med allt som finns. Var villig att vara ljuset som leder oss in i nästa nivå. Ge näring och hitta kraft att stå kvar i ditt budskap. Låt ingen få dig att tystna. De som är kvar i den gamla paradigmen behöver någon som leder dem vidare. Eller så behöver du släppa taget. Du känner själv vad som är rätt.

Visa tacksamhet för alla lärdomar som har tagit dig hit. Alla har har haft en unik lärdom till dig. Kanske du inte förstod det där och då men nu börjar alla bitarna att falla på plats så att du har en klar bild över ditt syfte på jorden denna tid.

Kram Christine

Läs mer om “Cozy & Creative with Christine” här.

Gå med i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *