Dagens budskap 210627

Igår kväll bestämde jag mig för att ta en promenad. Ensam. Utan min man. Utan hundarna. Det har nog aldrig hänt men jag kände att jag behövde det. Sitta ensam i tystnad i naturen nära vattnet. Det var så underbart att känna fötterna i gräset. Lyssna på fåglarna. Vinden. Jag satt där länge. Njöt. Just när jag skulle packa ihop och gå hem så la jag märke till två söta små skogssniglar vid min högra sida. Talet 2 står för balans. Tro. Lita på ditt syfte på jorden. Du är redan den du är menad att vara.

Snigel enligt SolögaTa det lugnt och allt ordnar sig. Min gåva till dig är att känna förtröstan inför livet.

DAGENS BUDSKAP

För att kliva in i din fulla kraft så behöver du bli mästaren i ditt liv. Låt inte destruktiva tankar ha kontroll över dig. Lyft upp dem i ljuset. Titta på dem. Tacka dem för vad de har gett dig och ta farväl.

Nu kan du skapa välstånd och självförtroende. När du blivit stark på insidan och utsidan så kan du dela med dig av din resa till andra.

Låt dina inre tankar transformeras från negativa till positiva. Ge din kropp vad den behöver. Lyssna. Varje gång du äter något nyttigt, säg inom dig “Jag ger min kropp det den behöver för att bli stark”. Varje gång du tittar dig i spegeln, säg inom dig “Jag älskar den jag är här och nu”.

Bestäm dig för att bli mästaren i ditt liv.

Älska varje centimeter av dig själv.

Kram Christine

Den 10 juli börjar min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att känna tacksamhet för sig själv under dessa dagar. För att höja kärleken till sig själv. Jag vill att 123 kvinnor eller fler är med mig denna kraftfulla omgång. Vi brukar vara runt 30 stycken men jag vill höja vibrationen. Den börjar vid nästa nymåne den 10 juli till en kostnad av 123 kronor. Ja, det talet är magiskt för mig och detta kommer att bli magiskt. Swisha till 0704-968914 och gå med i gruppen här om du också behöver höja kärleken till dig själv. Vill du läsa mer av vad det innebär? Det kan du göra här. Många tidigare deltagare väljer att vara med gång på gång och det är ett bra tecken på att den är uppskattad. <3 Kanske det är så att jag lägger till ännu en twist i denna tacksamhetsövning för att blåsa in lite ny och härlig energi!

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. <3

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *