Kärleken måste alltid komma inifrån först.

Det är sällan eller aldrig som jag använder mig av ordet måste. Men här är det betydelsefullt. När man älskar sig själv så kan man göra kärleksfulla handlingar mot sig själv. Saker man gör för att det ger en positiv och härlig känsla i kroppen. När man inte älskar sig själv kan man göra destruktiva kärlekshandlingar mot sig själv. Man tror att man gör något bra för sig själv men när man har gjort det så mår man ännu sämre. Det jag menar är att man kan unna sig saker på två olika sätt.

Man kan köpa något vackert för att man blir glad av det och det sprider en härlig känsla i kroppen. Sen kan man även köpa något för att man vill bli uppskattad av någon annan eller att man försöker döva det där självhatet man har mot sig själv. Känslan av att inte duga som man är. Kärleken måste alltid komma inifrån först.

Jag äter den här chokladbiten för att den är så god.

Jag kan vräka i mig den här chokladkakan för det är ändå ingen som älskar mig.

Märker du skillnaden?

Jag köper den här klänningen för att jag känner mig vacker i den.

Jag köper den här klänningen så andra ser att jag har råd med dyra kläder.

Märker du skillnaden?

Lägg märke till dina kärlekshandlingar och vad som ligger bakom. Säkert hittar du nya nycklar till ditt inre.

Livet är till för att upplevas. Gör något varje dag som skapar en härlig känsla i dig. Som jag skrev, det behöver inte vara något stort. Mitt liv förändrades med “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Numera lägger jag märke till de små sakerna som skapar ringar på vattnet. Jag ler när jag ser en rödhake. Jag blir berörd av omtanke. Jag ser en lärdom i alla mina misstag. Det finns alltid en mening med alla motgångar.

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad! {plus att bloggen blir lättare att hitta på nätet}

Den 10 juli börjar min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att känna tacksamhet för sig själv under dessa dagar. För att höja kärleken till sig själv. Jag vill att 123 kvinnor eller fler är med mig denna kraftfulla omgång. Vi brukar vara runt 30 stycken men jag vill höja vibrationen. Den börjar vid nästa nymåne den 10 juli till en kostnad av 123 kronor. Ja, det talet är magiskt för mig och detta kommer att bli magiskt. Swisha till 0704-968914 och gå med i gruppen här om du också behöver höja kärleken till dig själv. Som jag längtar!!

Vill du läsa mer av vad det innebär? Det kan du göra här. Många tidigare deltagare väljer att vara med gång på gång och det är ett bra tecken på att den är uppskattad. <3 Kanske det är så att jag lägger till ännu en twist i denna tacksamhetsövning för att blåsa in lite ny och härlig energi!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är snart 1400 kreativa medlemmar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *