En intuitiv energisession som fick mig att känna lätthet.

Jag tror på att människor kommer in i våra liv precis när vi behöver det. När vi är redo. Inte förrän då kan vi ta till oss budskapet. För drygt en vecka sen fick jag ta del av en intuitiv energisession med Terese. Jag hade aldrig hört talas om vad det var men jag var så nyfiken! Det jag behövde göra var att avsätta 20 minuter i stillhet. Jag kan säga att det var en magisk upplevelse. Wow! Mer av detta!

Vilken underbar stund. Jag såg massor. Kände massor. Såg färger. Något hände i mig. Efter en stund började tårarna rinna. Jag kände lättnad i kroppen. Negativa energier släppte. En magisk känsla.

Budskapet som hon fick till sig handlar om att släppa fram ännu en dröm som jag har. Den handlar om att inspirera människor till att äta hälsosamt utan pekpinnar. Inte primärt för att det är nyttigt {även om det är en stor fördel} utan för att det är gott. Att ge kroppen det den vill ha. Att läka inombords och utombords. Båda är lika viktiga. Det är dags att göra min röst hörd och stå för det jag tror på.

Hon kände även av lite obalans i tredje ögat och sakralchakrat. Så, jag behöver göra varje ögonblick i livet konstnärligt på ett eller annat sätt. Vara kreativ och bryta invanda mönster. Jag behöver mer meditation. Jag vet ju detta men det är så lätt att glömma bort. Så jag tror att “23 dagar av tacksamhet med en twist” är precis vad jag behöver.

Nu är denna kvinna så härlig att hon lottar ut en intuitiv energisession och ger alla som kommenterar och gillar hennes Facebook Soulbe-sida rabatt. Ordinarie pris är 200kr och nu istället till ett rabatterat pris av 150kr. Är du nyfiken på Soulrealignment® så rekommenderar jag dig att gå in på hennes hemsida och läsa mer om det. Den hittar du här.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *