Min magiska upplevelse av trumhealing.

Det började med att händerna blev varma, kände att vänster ben kittlade till lite. Jag visste att något stort var på gång. Efter en stund ville jag djupandas så det gjorde jag. Jag såg miljoner trådar som var sammanflätade och gick rakt ut i universum. Jag drogs ut i universum med hög fart. Kände hur jag lämnade kroppen och min energi var långt ute. Kroppen slutade andas. Den behövde inte det nu. Jag fick påminna den. För en stund funderade jag om jag inte levde längre. Jo, jag andades igen.

Det blev stilla igen för ett ögonblick. Det började dyka upp spiraler, likt DNA eller RNA. Superhärlig känsla! Sedan såg jag miljoner små vakuoler som finns i lungorna. De var gula. De fyllde hela mitt synfält. Energi. Det blev stilla. Jag kände hur min kropp skapade ringar på vattnet. Ringarna var röda.

Plötsligt antog jag kroppen av en delfin som simmade runt i havet. Här kunde jag inte heller andas och behövde inte det. Rörde mig i cirkulära rörelser. Vatten symboliserar känslor. Delfinen är budbäraren av våra heliga andetag. Vi kan gå dagar utan mat och vatten men andningen är livsviktig att alltid ha tillgång till alltid. Delfinen vill lära oss att frisätta våra känslor genom andningen. Jag ska använda andningens och rytmens kraft för att kommunicera ut mitt budskap. Rida på vågorna av lek och glädje. Andas och uppleva livet. Andningsövningar skapar kontakt med andra världar. Drömmarnas värld. Vi är alla ett. Vi är alla sammankopplade. Vi är.

Budskap som jag fick till mig av Jenny var att jag levt ett liv som indian. Det har jag själv också känt. Jag tror att det är därifrån min shamanism kommer. Mitt hals och hjärtchakra pulserade. Mycket undertryckta känslor som behöver lyftas upp i ljuset. Därför bildas det en del känslor i hjärtat också.. Jag behöver återuppta min chakrameditation för att komma i balans. Jag vet ju det…. Vad hon också fick till sig var 4 meningar som jag ska skriva ner, reflektera över och bli bättre på att uttrycka.

”Tro mer på dig själv.

Vad vill du egentligen?

Du sitter med mycket kunskap!

Fastna inte i gamla mönster.”

_________________________________________

Skulle du också vilja prova på detta så kostar det 295 kronor fram till den 15/8. Man ligger ner bekvämt under en halvtimme och tar emot det man behöver. Detta är andra gången och jag kommer verkligen att anlita henne igen. Skicka ett pm till henne om du är intresserad på Nordenstjarna

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *