23 dagar av tacksamhet med en Twist. Häng med!

När tekniken strular…..
Jag la nyss ner lång tid och omtanke på ett inlägg i en grupp på Facebook för att attrahera fler deltagare till min tacksamhetskurs och det försvann rakt ut i ingenstans…. Var tog den vägen lixom….. Äsch, det blir som det ska.
Det jag vet är att när tekniken strular, då är man i kontakt med sitt högre Jag? och det är precis där jag vill befinna mig.

I morse när jag klev upp så delade jag mina tagningar från en video som jag gjorde för att berätta vad “23 dagar av tacksamhet med en twist” handlar om. Läskigt för de var så dåliga men jag ville dela den sidan också. Dela hela mitt spektrum. Det är så viktigt. Släpp fasaden och ge uttryck!

Jag satte mig ner och mediterade och därefter la jag The Intiation spread. Den var så talande till mig. Nu vill jag att du, ni, andra ska få ta del av mitt budskap. Men inte gratis och inte innan jag har fått tala mig blå om min fantastiska tacksamhetsövning. Den skapade jag december 2017 och jag hade ingen aning om vilken kraft den skulle få. Men wow!

Varje dag i 23 dagar delar jag en video och den kan handla om allt från gåvan att bli bortvald, att ta emot komplimanger, varför det är viktigt att gå till sängs i något vackert till att vårda sin inre trädgård.

Nyfiken? Det är jag…. Längtar tills vi kör igång och jag kan känna nybörjarnyfikenhet… Kommer inte ihåg vad jag har delat för videos tidigare. Jo, några men långt ifrån alla. Slutklämman är att vårda sin inre trädgård. Längtar….

Swisha 123 kronor till 0704-968914 och gå men i gruppen HÄR. På lördag kör vi!!

Kram Christine

One thought on “23 dagar av tacksamhet med en Twist. Häng med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *