Dagens budskap 210708

Att kliva upp ur sängen redan klockan sju på morgonen är något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Men det gjorde jag idag för andra gången och det känns så bra. Dricker ett stort glas vatten, affirmerar och djupandas. Det är vad jag behöver just nu. Ljuva ledighet där jag gör det som känns rätt här och nu. Njuter av stillhet. Tar in lite blommor från trädgården. Myser med hundarna. Enkelt så som jag tycker om.

DAGENS BUDSKAP

Känn in vad kroppen behöver. Verkligen känn efter. Ge inte efter för sånt som tynger ner dig. Låt solens strålar skapa ny energi i dig. Du behöver mer lätthet och glädje. Skratta varje dag. Gör något varje dag som skänker dig glädje. När du får mer glädje i ditt liv kan du också sprida det budskapet vidare som ringar på vattnet.

Använd din intuition och lita på den. Den vill visa dig vägen till ditt drömliv. Bara för att du inte kan se den med dina ögon så betyder det inte att den inte finns där. Känslor som kärlek och hat kan du inte heller se men du vet precis vad de är. Lita på din intuition. Den leder dig alltid rätt. Fokusera på det projekt som ligger dig varmt om hjärtat. Smit inte undan och hitta ursäkter för att inte gå framåt med det. Fokusera och använd dig av intuitionen.

Kram Christine

Den 10 juli börjar min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att känna tacksamhet för sig själv under dessa dagar. För att höja kärleken till sig själv. Jag vill att 123 kvinnor eller fler är med mig denna kraftfulla omgång. Vi är runt 30 stycken just men jag vill höja vibrationen. Den börjar vid nästa nymåne den 10 juli till en kostnad av 123 kronor. Ja, det talet är magiskt för mig och detta kommer att bli magiskt. Swisha till 0704-968914 och gå med i gruppen här om du också behöver höja kärleken till dig själv. Vill du läsa mer av vad det innebär? Det kan du göra här. Många tidigare deltagare väljer att vara med gång på gång och det är ett bra tecken på att den är uppskattad. <3 Kanske det är så att jag lägger till ännu en twist i denna tacksamhetsövning för att blåsa in lite ny och härlig energi!

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *