Stora förändringar börjar alltid med ett litet beslut.

Idag har jag reflekterat mycket. Varit i tystnad. Mediterat, Vilat. Jag har även hunnit med att göra en tarotläggning till en fantastisk kvinna som ville ha det efter mitt Instainlägg igår om att jag vill utforska detta mera. Magiskt. Att kunna bidra med mitt budskap till någon annan att känna sig mer säker på sin väg här i livet. Och tjäna pengar på det…. My god! Magic!

Det kommer så mycket information till mig när jag går in i tystnaden. Ibland har jag tusen idéer som vill manifesteras och de behöver jag strukturera upp för att inte glömma bort. Jag har ännu inte hittat precis den form som passar mig. Har länge klurat på en almanacka för mångkreativa. Den behöver innehålla så mycket och det är ett helt annat blogginlägg i sig…

Då och då kan jag bläddra tillbaka i mina blogginlägg och tänka “Aha, det blev visst inget med den idéen!” Som idag när jag fick ett mejl från en härlig kvinna med frågan om “23 dagar av tacksamhet med en twist” är den där nya idéen som kostar 123 kronor de första 3 månaderna och sedan höjs priset till 333 kronor. Nej, det handlade inte om “Cozy & Creative with Christine”…. Den behöver tid. Jag är fortfarande i puppastadiet. Det betyder att jag behöver ta ett beslut om vad mitt nästa steg är.

Alla idéer har fyra stadier.

Äggstadie – Här har du fått en ny idé. Du vet ännu inte alls vad som kommer att utmynna av detta. Är det en tanke eller en idé egentligen.

Larvstadie – Behöver du ta ett beslut för att komma vidare? Om inte annat så behöver du ta ett beslut om att jobba vidare med idéen eller inte.

Puppastadie – Gör du fortfarande något för att lansera din idé? Vad behöver du göra för att realisera din idé? Vill du fortfarande manifestera den? Ibland kan man ombestämma sig och den får ett nytt uttryck. Helt okej!

Fjärilstadie – Du känner dig klar att dela din idé med världen eller med de du vill dela den med. Din idé upplevs så länge som den är menad att upplevas. Frågan du kan ställa dig i detta stadiet är ;-Delar jag med mig av all den kraft som finns i min idé eller håller jag tillbaka mig själv lite grann?

Vilket stadie har din idé?

Behöver du hjälp att komma vidare?

Kram Christine

Den 10 juli när det är nymåne drar jag igång min lite annorlunda tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en twist”. 

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt.

Jag har skapat ett ”worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag kommer att skapa en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla. Vill du se videos som jag delat för att få en känsla för vem jag är? Kliv in i min grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar på sig själv.

Datum är den 10 juli då det är nymåne och en bra tid att sätta igång något nytt. För att få större kraft så är kostnaden en symbolisk summa på 123 kronor för att blåsa in energi. Ja, det talet är magiskt för mig och detta kommer att bli magiskt. Swisha till 0704-968914 och gå med i gruppen här om du också behöver höja kärleken till dig själv. Vill du läsa mer av vad det innebär? Det kan du göra här. Många tidigare deltagare väljer att vara med gång på gång och det är ett bra tecken på att den är uppskattad. <3 Kanske det är så att jag lägger till ännu en twist i denna tacksamhetsövning för att blåsa in lite ny och härlig energi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *