Alla vinner på att du blir den du verkligen är.

En insikt jag fick idag är att när jag är mig själv fullt ut och lever mitt liv så som jag vill ha det, då ger jag min omgivning en vacker gåva. Jag skapar ringar på vattnet för dem att göra detsamma. Jag är mångkreativ. Jag har många sidor att visa. Alla är äkta. Alla behöver sin tid och plats. Den röda tråden är att jag lyssnar inåt på hur jag vill leva mitt liv. Lyssnar mindre och mindre på alla de som trycker ner med dumma kommentarer. Jag hör dem och jag känner med dem. De är inte på samma plats som jag och det är helt ok.

Vi vandrar alla våra unika vägar genom detta liv. Människor, händelser, lärdomar kommer till oss för att vi har uttryckt en önskan om det. Alltid. Ändå fastnar jag i rädslan av att ta plats och i nästa andetag så tänker jag att “genom att vara jag och dela mitt budskap så kan jag hjälpa någon annan att hitta den där nyckeln för att öppna dörren till frihet”. Lite så tänker jag.

Börja vara ditt sanna jag. Känns det läskigt så börja smått med nån du känner dig trygg att uttrycka dig med. Men börja. Bestäm dig för att vara ditt sanna jag under en dag och se hur det känns. Men först, ta reda på vem ditt sanna jag är. Vet du det?

Är du redo att släppa taget om gamla tankemönster som tynger ner dig?

Finns det någon anledning att hålla fast vid dem?

Vem är ditt sanna jag?

Hur vill du känna dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *