Bestäm dig för att lära känna dig själv.

Att be någon som saknar självförtroende att börja “älska sig själv” på egen hand är som att förvänta sig att en hund kan lära sig räkna. Man behöver rätt verktyg för att hantera det. Och sen har vi ju alla bitar av oss själva som vi har jäkligt svårt för att älska eller ens acceptera. Kanske är vi inte ens medvetna om att vi har de känslorna om oss själva.

Du kan be om råd från någon annan men det är ändå alltid dina egna reflektioner som ger de största upptäckterna om dig själv. Ingen annan sitter inne med dina svar. Det är bara du och bara du som har dem. Ja, du kan behöva hjälp av en coach {mig} för att ta fram dem. Men, det är ändå du som bär på alla svaren.

Om du hade obegränsat med pengar och kunde leva ditt drömliv, hur skulle det livet se ut?

De flesta svarar att de skulle befinna sig i ett varmt land och slippa jobba. Men sen då? Där tar det ofta slut och man vet inte vad man drömmer om egentligen. Det är svårt att få det man vill ha om man inte vet vad det är, eller hur? Man vet om att man inte är lycklig och att man vill ha något annat men man vet inte vad. Har man tryckt undan de känslorna under så många år så kan det ta lite tid att ta fram dem. Det är helt okej.

Steg nummer ett. Ta reda på dina svar.

Tänk dig det här. Du är liten. Du är har hittat världens finaste sten ute i trädgården. Rusar in med full iver och entusiasm och vill visa den för alla. Det du möts är kommentaren “Lugna ner dig! Vad tar det åt dig?”

Får man höra liknande kommentarer gång på gång fast kanske på olika sätt så börjar man kväva sina känslor. Det är ju ingen som är intresserad av dem. Det måste vara nåt fel på mig..

DET ÄR INGET FEL PÅ DIG.

Du behöver en trygg miljö där du sakta, sakta kan börja bygga upp din självkänsla och ditt självförtroende. Lära känna den du är. Inte den du tror att andra förväntar dig att vara. Nej, du vill inte längre spela den rollen. Du vill kliva in i din autentiska kropp. Den som känner passion och glädje inför livet. Den som känner glädje inför andra människors lycka. Den personen.

Den platsen är “Cozy & Creative with Christine”

Här möts du av en liten dos av mig varje dag.

>> VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG <<

> minst en video i veckan {inte långa för vem orkar kolla på dem?}

> positiva affirmationer och mantran

> tacksamhetsövningar med en TWIST

> fråga-mig-vad-som-helst tråd en gång i veckan

>  workshops i olika tema {intuition, visualisering, kreativitet, hälsosam kost osv}

> fredagsfrågan

> fira dina framsteg med mig {bli sedd utan att bli bedömd}

> övningar för att vända ett negativt mindset

> övningar för att känna mer kärlek till sig själv

> övningar för att komma i kontakt med sin inre röst

> övningar för att ifrågasätta sina egna tankar {JA det behövs verkligen!!}

> förhandsvisning och pilottestning av nya idéer innan jag lanserar

> manifest måndag

> 100% närvaro

> 100% tro på DIG

Känns detta som något du behöver? Kommentera i bloggen så skriver jag upp dig på listan. Jo, förresten en sista detalj. Den är för 123 kvinnor och den kostar inledningsvis 123 kronor/månaden. Så du vet <3

Kram Christine

förresten jag klippte mitt hår idag, vad tycker du?

5 thoughts on “Bestäm dig för att lära känna dig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *