När fasaden är vacker men du längtar efter mer…

Idag har jag haft en otroligt kreativ dag. Många insikter. Många. Jag har lärt mig att många håller fast vid en vacker fasad även om man mår så dåligt inombords och längtar efter något annat. Livet skaver men man håller det inne för att inte vara till besvär. Man har det väl sådär och känner inte att man förtjänar mer. Jo, det gör du! Älskade kvinna, du förtjänar allt du drömmer om.

Som kvinna är vi programmerade att vara där för alla andra. Alltid. Vi är alltid längst ner på listan och du vet lika väl som jag att listan växer för var dag som går. Din tid verkar aldrig komma. Om inte du gör den till en prioritering. Boom! *#<>#* Du behöver göra ett val att prioritera dig själv. Så enkelt och så svårt. Du kan inte nå ditt resultat om du inte bestämmer dig för att du är den viktigaste personen i ditt liv.

Du behöver ta steget att prioritera din lycka. Den är inte beroende av någon annan. Din familj och nära & kära är “bara” icing on the cake. Jag lever för min egen skull. Upplevelser som jag har med nära och kära är magiska och jag älskar dem. Men de är inte ansvariga för att jag ska vara lycklig. DU behöver skapa det liv du vill ha. Skapa dina egna värderingar. Lära känna den du var innan alla andra sa åt dig vem du är.

Jag har lärt mig att rädslan för att sätta gränser har två sidor. Jag kommer att prata mer om detta och om ångesten vi alla lever med för att få livet att funka. Hur och varför vi ger den bränsle i våra liv, Även vad vi kan göra för att sluta.

Längtar du efter mer? Vill du veta mer om de här tre energierna som bor i din kropp? Vill du veta mer om vad du behöver göra för att ge dem näring?

Då ska du gå med i “Cozy & Creative with Christine”. Jag kommer att prata mig varm om detta. Bara vänta…..

“Cozy & Creative with Christine”

Här möts du av en liten dos av mig varje dag.

>> VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG <<

> minst en video i veckan {inte långa för vem orkar kolla på dem?}

> positiva affirmationer och mantran

> tacksamhetsövningar med en TWIST

> fråga-mig-vad-som-helst tråd en gång i veckan

>  workshops i olika tema {intuition, visualisering, kreativitet, hälsosam kost osv}

> fredagsfrågan

> fira dina framsteg med mig {bli sedd utan att bli bedömd}

> övningar för att vända ett negativt mindset

> övningar för att känna mer kärlek till sig själv

> övningar för att komma i kontakt med sin inre röst

> övningar för att ifrågasätta sina egna tankar {JA det behövs verkligen!!}

> förhandsvisning och pilottestning av nya idéer innan jag lanserar

> manifest måndag

> 100% närvaro

> 100% tro på DIG

Känns detta som något du behöver? Kommentera i bloggen så skriver jag upp dig på listan. Jo, förresten en sista detalj. Den är för 123 kvinnor och den kostar inledningsvis 123 kronor/månaden. Så du vet <3

Kram Christine

4 thoughts on “När fasaden är vacker men du längtar efter mer…

    1. Det är en bra fråga som jag ännu inte har ett svar på… återkommer till dig om du är intresserad av att hänga på. 💞 Kram🙏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *