Gömmer du dig bakom att vara snäll?

Alltså jag vet inte hur det är med dig men fick du lära dig att sätta kärleksfulla gränser till dig själv när du var liten? Eller fick du höra att du var lite blyg för att du inte ville gå fram och krama farbror Kalle. Kanske du blev tillsagd att hjälpa till för att få kärlek. Eller det var i alla fall så du uppfattade det. När du hjälpte till så fick du beröm att du var duktig. Då fortsatte du. Vi vill ju alla bli älskade och accepterade. Det är också därför vi är så rädda för att sätta gränser och det finns två olika anledningar. Rädslan för att förlora de vi har runt omkring oss när vi förändras och sätter ner foten och känslan av att man inte är värd att göra det. “Vem tror jag att jag är liksom”…

För att bli älskad och accepterad så skulle du ställa upp för alla andra. Då ansåg du att du var en “god” människa och vem vill inte vara det? Jag förstår. Men i samma andetag så vill jag att du börjar att prioritera dig själv för att du vill leva ditt drömliv. Strunt samma hur du uppfattas. Det är inte det viktiga för dig. Du behöver acceptera och älska dig själv här och nu.

Lära dig att ta emot. Känna alla dina känslor. Tillåta dig att vara utan att prestera. Jag vet att det är supersvårt för så många kvinnor. Jag vet. Men tillåt dig att vara nybörjare. Börja. Ta några små steg framåt så ska du se att det blir enklare för varje dag som går.

Vet du inte var du ska börja? Mitt bästa tips är att börja reflektera. Ställa dig själv frågor utan att tvinga fram ett svar. Eller så kan du gå med i mitt nya community på Facebook “Cozy & Creative with Christine” där jag på ett lekfullt sätt stöttar dig i din resa.

>> VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG <<

> dagliga videos {inte långa för vem orkar kolla på dem? kanske inte dagliga i starten…}

> positiva affirmationer och mantran> tacksamhetsövningar med en TWIST

> fråga-mig-vad-som-helst tråd en gång i veckan

> workshops i olika tema {intuition, visualisering, kreativitet, hälsosam kost osv}

> fredagsfrågan

> fira dina framsteg med mig {bli sedd utan att bli bedömd}

> övningar för att vända ett negativt mindset

> övningar för att känna mer kärlek till sig själv

> övningar för att komma i kontakt med sin inre röst

> övningar för att ifrågasätta sina egna tankar {JA det behövs verkligen!!}

> förhandsvisning och pilottestning av nya idéer innan jag lanserar

> manifest måndag

> 100% närvaro

> 100% tro på DIG

Första månaden kostar det 123 kronor och det är summan jag alltid tar när jag ger mig in i något nytt. Därefter höjer jag till 333 eller 555 kronor i månaden. Jag har inte bestämt mig….

Min intention är att dra till mig 123 härliga kvinnor som varje dag vill prioritera sitt eget drömliv. Vet ni vad mitt största hinder var? Så tramsigt men det vara att ha en gullig omslagsbild till gruppen… kanske är det bättre att fokusera på innehållet…. Vi är redan 9 härliga kvinnor i gruppen. Magiskt!

Swish 123 kronor till 0704-968914 och gå med i gruppen >>HÄR<<

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *