Hon sa: När barnen har växt upp, då kan jag prioritera mig själv.

Möt “Uppgivna Sara”

Det första hon gör på morgonen är att plocka upp telefonen för att se allt vad hon har missat. Alla perfekta bilder och stories som andra lägger ut om sina liv. Hon känner redan innan dagen ens har börjat att hon är efter i sitt schema. Suck.

Hon hör överallt att meditation och reflektion är nyckeln till inre frid men hon har fasiken inte en susning om var hon ska få tid till det. Det är så mycket och många som behöver uppmärksamhet först. När ska hon hinna liksom?

Hon missar sonens viktiga fotbollsmatch igen för att hon har ett möte på jobbet. Man vill ju inte vara den som inte prioriterar jobbet men vill ju inte heller vara den som inte gör ALLT för familjen.

Hon kan inte komma ihåg sista gången som hon kände sig vacker. Hur ska hon orka det när hon har så mycket annat att fokusera på? Så många andra bränder att släcka.

Hon sitter uppe länge på kvällarna {då är hon ensam och det är tyst} eller tidiga morgnar för att försöka lista ut vad hon drömmer om. Hon känner panik över att alla andra verkar veta vad de vill men inte hon. Tiden går. Panik.

Hon lägger upp en massa bilder på sina sociala medier om hur lycklig hon är.

När hon i själva verket skriker inombords: LÅT MIG VARA IFRED MED MINA TANKAR!!! JAG ORKAR INTE MER!!! VAD VILL JAG? VAD DRÖMMER JAG OM?

Denna magiska kvinna vet inte om att hon är just magisk. Hon har fått lära sig att prioritera andras lycka före hennes egen. Är du redo att ta klivet och prioritera dig själv? För vet du vad? När du gör det så visar du dina barn att göra detsamma. Ja, du kommer att få många arga blickar men det är det värt.

Behöver du support och pepp i denna inre resa. Jag vet att den inte är lätt… Jag vet…. Då behöver du joina mitt nya community “Cozy & Creative with Christine”. Jag är där för dig 100%. Du är den viktigaste personen i ditt liv. Alltid.

Hur gör du för att hänga på? Jo, vi är redan 9 härliga kvinnor i denna grupp. Mitt mål/intention är att när augusti är över så är vi 23 kvinnor. Att ha ett space där man möts av kärlek och känslan att bli sedd är så magisk.

Swish 123 kr till 0704-96 89 14 och gruppen hittar du >>HÄR<<

123 kronor första månaden sen höjer jag till 333 eller 555 kronor per månad, så du vet..

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *