Jag kan inte vara mig själv fullt ut om jag försöker efterlikna någon annan.

Jag behöver kliva in i mig själv ännu mera. Trampa min egen stig. Tro på mitt budskap till världen. Jobbigt som tusan! Jag vet att jag har ett stort avtryck till världen när min tid på jorden är slut. Så många berättelser, kanaliseringar och ringar på vattnet jag skapar och kommer att skapa.

Till de som tryckt ner mig i skorna när jag visat mig själv och blottat mig, ni är inte värda min energi. Jag väljer att se er som en lärdom. Allt som kommer min väg är en del i mitt lärande. Det jag drar till mig bär på min energi. För att lyfta den behöver jag lyfta min egen energi. Svårare än så är det inte.

Jag kommer aldrig att kunna nischa mig. Jag har försökt några gånger men det går inte. Det har aldrig riktigt passat mig. De som kommer min väg är meningen att möta mig.

Jag vill coacha mer. Det vet jag. Jag saknar det. Mötet med unika människor. Det finns så många olika sorters klienter.

En del vet att de vill skapa en förändring. Jag är där!

En del vill ha kreativ pepp. Jag är där!

En del är så trött på sitt liv och är så redo för förändring. Jag är där!

En del har en kreativ idé men är osäker på nästa steg. Jag är där!

En del behöver något helt annat. Jag är där!

Vill du anlita mig som kreativitetscoach, soulcoach eller vad du än vill kalla mig; hör av dig. Tveka inte! Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com

Ha en magisk fredagskväll och ta hand om dig!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *