Dagens budskap 210808.

Jag vaknade med känslan av nöjdhet. Att jag är precis där jag vill vara. Eller kanske inte riktigt… Jag har ju en massa drömmar som jag vill förverkliga… Ja, men jag njuter verkligen varje dag. Men jag har så mycket som jag vill förverkliga… Ja, och där var min popcornhjärna igång. Igår körde jag och min man till en sjö för att dricka morgonkaffe och det skulle vi göra idag också. Det har vi aldrig gjort tidigare. Så magiskt att sitta där tillsammans. Prata. Reflektera. Vara tysta. Lyssna.

Först ville jag dra ett kort för att sätta intentionen för dagen. Det blev “Shamans death” och det kortet står för att det är dags för något i mitt liv att ta slut. Dö. Att jag behöver titta djupare inom mig för att se vad det är.

DAGENS BUDSKAP

Innan en pånyttfödelse kan ske så behöver det gamla dö. Inte konstigare än så. Tillåt det gamla att lämna och ha tillit till att det nya är så mycket bättre. Släpp taget och gör plats för en ny vibration att manifesteras. Kom ihåg att detta innebär att jag skapar en fruktsam grund för mig att stå på.

Släpp de gamla mönstren som inte längre är mina att bära. Var inte rädd för att vara mig själv. Jag är buren. Jag har tillit till att mina fötter bär mig framåt. Jag skapar ringar på vattnet för andra att göra detsamma.

___________________________________________

När jag tittade ut genom köksfönstret så hoppade det en koltrast på gräsmattan och vad säger Solöga om den?

“Du kommer att upptäcka nya sidor hos dig själv. Min gåva till dig är förändring och förnyelse. Våga väx!!! Tveka inte när förändring erbjuds.”

Jag ser fram emot vad nästa vecka har i görningen för mig. Jag tror att jag ska fokusera mer på visualisering och intuitionsövningar nästa vecka i min nya grupp “Cozy & Creative with Christine”. Vill du hänga på så kostar den 123 kronor nu i augusti för att sedan höjas till 333 eller 555 kronor.

Varför ska man betala för en FB-grupp? Jo, för att här får du en dos av glädje och kreativitet varje dag och det kan få en positiv förändring i många andra områden i ditt liv. Vi behöver alla en plats där vi kan vara oss själva och bli bemötta med respekt. En plats att växa och utvecklas i vår egen takt. Håller du inte med?

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *