Gå din egen väg och skapa ditt unika avtryck.

Följ inte den upptrampade stigen där så många andra har vandrat.

Gå din egen väg och skapa ditt unika avtryck.

Ibland kan det kännas mycket tryggare att följa någon annan och göra likadant och det är helt okej. Du ska inte hela tiden utsätta dig för nya saker. Det är inte det jag menar. Men jag vill att du ska veta vad du vill med ditt liv och ta de stegen som tar dig dit. Våga sticka ut och göra det som känns rätt för dig. Sluta gör saker som du är grym på men som är så innerligt tråkiga.

Om du aldrig vänder blicken inåt och tar reda på dina drömmar så kommer du aldrig att nå dem. Kanske har du gjort misstaget att dela dina storslagna drömmar med fel personer som har tagit ner dig på jorden och du har tappat tron på dig själv. Jag fattar. Har själv varit där och lärt mig av mina misstag. Gör de fortfarande ibland men tappar ändå inte tron på mig själv för jag vet att mitt budskap är viktigt. Jag tror på mig själv och behöver ingen yttre bekräftelse på att jag duger.

Vägen har varit lång hit men åh vad det har varit värt det. Behöver du någon som tror på dig och dina drömmar? Jag är där. Behöver du någon att ventilera tankarna som snurrar i huvudet? Jag är där. Behöver du någon att prata av dig med för att komma vidare? Jag är där.

Alla snackar om att nischa sig och detta är mitt sätt. Jag älskar att möta olika kreativa problem och ge min feedback. Älskar, älskar älskar.

Vill du?

Känns det viktigt för dig?

Vill du ha min hjälp?

Det enda jag kan lova dig är att jag dömer inte din bakgrund. Det du har gjort har tagit dig hit. Jag hyllar dina förmågor. Jag peppar dig att nå dina drömmar. Jag vill att du ska må bra och känna glädje varje dag.

Kreativt samtal med mig kan du läsa om här.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *