Igelkotten kom med ett budskap.

Idag var det fullt ös på jobbet. Tja, inte fullt ös egentligen men det var något hela tiden som jag behövde göra för att det skulle bli bra inför skolstart imorgon {man glömmer alltid något}. Om du inte vet så jobbar jag som skoladministratör på en högstadieskola och det kan låta ganska fyrkantigt men det är det inte för mig. Jag får utlopp för så mycket kreativitet i mitt jobb och jag insåg häromdagen hur mycket jag trivs.

Jag har så härliga kollegor som är unika på sitt sätt.

Jag har otroligt bra chefer som är lyhörda och vill att personalen ska känna sig betydelsefull.

Jag har så otroligt varierande arbetsuppgifter och jag älskar det. Jag får så många perspektiv på verksamheten och lär mig nya saker varje dag.

Ikväll när jag skulle släppa ut hundarna i trädgården för att kissa så stod det en söt lite igelkott mitt på stengången. Såklart kollade jag upp Solögas budskap.

”Släpp in kärleken i ditt liv. Det är dags att öppna upp ditt hjärta. Min gåva till dig är att ge och få kärlek. Var inte rädd för kärleken”

Jag ska reflektera lite kring detta och vad jag behöver få till mig. Beroende på var man är i livet så är budskapet olika.

En liten twist på det hela är att när jag gick ut i trädgården för att se vart igelkotten tog vägen så så jag en kanin hoppa mitt på vägen utanför mitt hus. Såklart kollade jag upp Solöga igen.

Njut av din kropp och bli vän med den. Älska. Din gåva är att älska din egen kropp.

Det verkar som att jag har ännu mycket mer att lära mig om mig själv. Vända blicken inåt. Vara sann i mitt budskap.

Vilka budskap har dykt upp i ditt liv på sistone?

Kram Christine

2 thoughts on “Igelkotten kom med ett budskap.

  1. Var inte rädd för kärleken. Känner den kommer närmre igen. Underbart. Tack ♥️♥️♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *