23 frågor till din partner för att fördjupa er relation.

Ja, jag erkänner. Talet 23 har en särskild plats i mitt hjärta. Jag och min man är båda födda på denna datumen. Vi var två människor som skapade tre fantastiska barn {2+3}

Jag älskar min man för hur han får mig att känna mig. Han ser mig. Han säger att han älskar mig och varför han gör det. Inte slentrian utan det finns en tanke bakom och den är alltid ärlig. Han kan vara otroligt svår att få ett ordentligt svar från {han skojar alltid} Om du känner oss så vet du vad jag menar. För oss är det otroligt viktigt att ha kul och inte ta saker på så stort allvar.

Vi har inte alltid haft den öppna och härliga relation som vi har idag. Nej, vi har varit på botten många gånger och vi har tagit oss upp ur mörkret igen. Tillsammans. Kanske vi ska ner på botten igen tillsammans. Jag är inte rädd. Jag vet att vi rider ut stormen tillsammans. Livet är fyllt av gåvor och lärdomar. Kanske just där och då i stunden när det känns mörkt så ser man inte gåvan men du ska veta att den finns där.

Ibland kan vi sitta en hel kväll/natt och bara prata om livet. Ibland kan det bli en djup konversation i bilen på väg till en loppis. Ibland kan det bli världens tramsigaste samtal om allt mellan himmel och jord.

Jag vill att du ska låta din kärleksrelation få ta plats även när barnen är små eller är tonåringar. Det är så otroligt viktigt att vårda sin relation och vara öppen för att hela tiden lära känna varandra ännu mer.

23 frågor till din partner för att fördjupa er relation.

En del frågor kommer få er att skratta och en del kommer att fördjupa er relation. Skapa ett härligt space och döm inte svaren. Var öppen för vilka svar som dyker upp.

1- Vem var din första kärlek och hur var han/hon?

2- Vad var du rädd för som liten som inte längre skrämmer dig?

3- Vad älskade du att äta när du var liten?

4- Vad älskar du att äta idag?

5- Vilken var din första köpta LP eller CD?

6- Vad ville du bli när du var liten?

7- Var du populär eller utanför i skolan?

8- Vilket var ditt favoritämne i skolan och varför?

9- Vad är din definition på kärlek?

10- Vad är viktigast, att vara smart eller att vara snäll?

11- Skulle du helst vilja bli älskad eller respekterad?

12- Hur var din första sexuella upplevelse?

13- Vilken är den bästa orgasmen som du har fått?

14- Har du en sexuell fantasi som du inte vågat berätta för mig?

15- Om vi kunde ha sex var som helst, var skulle du vilja då?

16- Vad var det med mig som fick dig att bli kär?

17- Vad skulle du vilja testa att göra som du ännu inte vågar?

18- Tror du att en del människor har tur eller att vi skapar vår egen lycka?

19- Om du blev miljonär imorgon, vad är det första du skulle göra?

20- Var på kroppen skulle du vilja bli smekt oftare?

21- Vilken historisk era skulle du vilja resa tillbaka till och varför?

22- Vilken låt beskriver vår relation bäst?

23- Vilken låt får dig att tänka på mig?

Jag kan komma på så många fler frågor men för stunden ska jag hålla mig till 23 stycken. Berätta gärna om de fick din relation till din partner att fördjupas. Var öppen och nyfiken på svaren. Värdera dem inte. Förringa dem inte.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *