Dagens budskap 210829

Gårdagen var en märklig dag. Jag och min man var på fyra loppisar och en runda på IKEA men vi köpte ingenting. Inte ett smack! Det har verkligen aldrig hänt. Vi brukar alltid hitta något fynd. I bilen hem så sa jag; – Det beror säkert på att vi har allt vad vi behöver just nu. Jag kände tacksamhet för livet. Att jag är på den platsen där jag är och för de personer som jag har runt om mig.

DAGENS BUDSKAP

Den där drömmen du drömmer om, ge den rätt förutsättning att blomstra. Ge näring till den varje dag. Sätt upp små påminnelser om den överallt. Affirmera den, var snäll mot dig själv och ta hand om dig. Prioritera dig själv och det liv du vill leva.

Försök inte pressa fram något som inte känns autentiskt bara för att du tror att det är något man “måste” göra för att manifestera sina drömmar. Lita på processen och du kommer att nå dit. Bli inte rädd om det inte ser ut så som du förväntat dig. Allt är i sin ordning. Ha tillit till att din inre röst är sann.

Det du behöver göra är att se till att du tar de stegen du behöver för att nå dit. Även de dagarna när det känns läskigt. Även de dagarna när orken inte finns där. Det är otroligt viktigt att du varje dag gör något i den fysiska världen för att skapa den dröm som du vill manifestera.

Att bara affirmera och tänka positiva tankar räcker inte. Gör. Gå ut i världen och skapa det liv som du vill ha. Det är möjligt. Sluta göm dig bakom felaktiga bortförklaringar. Du förtjänar allt det du drömmer om.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Kram Christine

4 thoughts on “Dagens budskap 210829

  1. Tack ska tänka på dagens budskap. Även om det vissa gånger känns tufft och tråkigt är det bara att träna på

    1. Yes! Alla dagar är inte problemfria men när vi har bättre verktyg att hantera de så blir allt mycket lättare.🌟🌟🌟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *