Dagens budskap 210912

Att börja morgonen med tända ljus och en kopp kaffe i tystnad. Det är magi och lyx för mig. Jag älskar det. Att sakta låta tankarna komma till liv. Sitta ner och läsa en bok. Lägga märke till sin andning. Mer av detta tack. 🙂

DAGENS BUDSKAP

Ta reda på vad du behöver för att komma i balans. Balans innebär att du mår bra, känner nyfikenhet på livet och följer din passion. Ja, jag vet att du är lite vilse just nu och det är helt okej. Nu är du medveten om det och behöver göra mer av det som gör DIG glad.

Balans behöver inte innebära att allt är lugnt och fridfullt. Det är inte det du längtar efter och då är det inte det som du ska sträva mot. Ta reda på vad balans innebär för dig och vad din kropp behöver.

Sluta upp med att tänka på vad alla andra ska tänka om dig om du gör allt det där som känns lustfullt för dig. Kanske en del kommer att tycka att du är tramsig eller inte känner igen dig längre. Bry dig inte om det. Huvudsaken är att du vet vem du är och skapar din egen lycka. Allt annat är oviktigt just nu.

Huvudsaken är att du vet vem du är. Vet du det?

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Kram Christine

Jag kommer att varje dag i september ställa en fråga till dig som du ska fundera över. Svara gärna här i bloggen eller kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där jag kommer att ställa samma fråga. Vi är än så länge 15 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden och september kommer jag att fylla med reflekterande frågor. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som jag delade med mig av under augusti? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂

One thought on “Dagens budskap 210912

  1. Balans är för mig super viktigt, både som högkänslig och våg- stjärntecknet.
    Jag har under en längre period sökt efter just balans i tillvaron med anledning av en kris mellan mig och min man. Ibland är det svårt och Ibland lättare… tack för uppmuntrade ord på vägen…. 🌟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *