Ibland funderar jag på att sluta blogga.

När jag körde hem från jobbet idag så funderade jag på om min blogg betyder något för någon annan. Jag själv tycker om att dela med mig av det jag kan och känner men ibland kan jag tänka att jag vill hitta ett annat forum. En plats där jag kan göra allt detta och tjäna pengar på det.

Det är inte fult att vilja leva på sin kreativitet. Men samtidigt så svårt att ta betalt för något som kommer så enkelt till mig. Saker som är kul. Fast helt ärligt så kan jag ibland känna mig tvingad att komma på något inspirerande att skriva för att jag vill att min statistik ska hålla sig på samma nivå.

Jag har varit uppe i 150 000 besökare i månaden och nu har jag 20-25 000. Jag har ingen aning om vad som gjorde att så många var inne och läste. Kanske var det någon algoritm på Facebook. Ingen aning.

När jag sen kom hem och hade ätit middagen som min man lagade idag så satte jag mig en stund i soffan med hundarna. Kollade minnen på Facebook och läste en så vacker kommentar från 2017. Jag blev så varm i hjärtat.

Jag fortsätter. Det jag skriver betyder något för mina läsare. Om du tycker om det jag delar med mig av så dela gärna i kommentaren på bloggen. Det betyder mer än du tror ska du veta.

Kram Christine

8 thoughts on “Ibland funderar jag på att sluta blogga.

  1. Snälla sluta inte att skriva ✍️, dina texter berör och ger mig stöd i en mycket turbulent tid.
    En massa ljus o värme till dig 💕

  2. Du är enastående som delar med dig av det som kommer lätt till dig. Det är det lätta som jag tror är mest värdefullt. Tror du inte det Christine? Fortsätt med det du gör Christine för du förändrar världen till det finare och då med stora portioner kärlek och det är värdefullt 💪❤️❤️❤️ You go girl 😍💃👊

  3. Du ger så mycket till oss som läser. Vill du ha nåt tillbaka som du känner att du inte får, så är det egot som pratar. Väldigt svår att bli av med – egot, men väldigt mänskligt. Du är antagligen på väg upp på en högre nivå i ditt medvetande och då blir det kämpigt ett tag om hur du ska göra och tänka. Men du lutar ju åt att fortsätta ge av din kunskap, så ditt ego verkar få ge med sej och du kommer att växa vidare. Så spännande för dej! Inte så många som kommer så långt som du gjort. Kärlek till dej❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *