Dagens budskap 211003

Jag började min dag i tystnad. Tände ett levande ljus och en rökelse. Det är något speciellt med doften av en tändsticka. Den tar mig tillbaka till barndomen vilket är så passande för mitt fokus denna oktober är att läka det inre barnet. Detta gör jag i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” för dig som är intresserad över att vara med på denna resan. {Kostar 123 kr för denna månaden} Jag satt länge i meditation och fick kontakt med mitt Högre Jag. En magisk start på dagen. <3

DAGENS BUDSKAP

Du är så älskad som du är. Verkligen. Du behöver inte förändra något. Även alla de fel och brister som du upplever med dig själv och hos andra, älska dem också. Det är på det sättet och endast det sättet som du kan höja din vibration och få mer av det du vill ha.

Se det goda i alla du möter och ge de all den kärlek du kan, då kommer du också att få mer kärlek. Du vet den där personen i ditt liv som du blir så upplyft och glad av? Genom att vara en härlig och glädjefull person så höjer man andra människors energi. Det är så det fungerar.

Kom ihåg, skicka även kärlek till det som du inte är nöjd med. De sakerna behöver kärlek och omsorg ännu mer än det du redan älskar. Ge det du vill ha. Det inre speglar det yttre. Vill du bli älskad? Älska dig själv.

Försök inte ändra på andra människor. Det är inte din uppgift. Älska dem som de är. Då kommer du också att älska dig själv så som du är. Villkorslös kärlek är den vi alla vill ha och vi behöver

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där du får en liten dos av mig om saker jag tycker är viktiga att prata om. Det kan vara allt från manifestation till övningar för ett positivt mindset. Jag har börjat fylla gruppen med övningar, meditationer, videos och andra härliga upptåg…. Vi är än så länge 18 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som redan delat med mig av? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂 Fokus under oktober månad är att läka det inre barnet.

2 thoughts on “Dagens budskap 211003

  1. Wow.. Tack ❤🙏❤ Detta budskap harmonierar i mitt liv o jag tar till mej det med glädje ❤🌷🌞
    Önskar dej e dag full med ljus o kärlek 🥰🤩❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *